Binance Will Survive Any Bitcoin Bear Market: Crypto ...

The attempted come back of CoinEx, China's forked-Bitcoin exchange

The attempted come back of CoinEx, China's forked-Bitcoin exchange
Written by Shuyao Kong
Published by decrypt.co
An interview with Haipo Yang, a crypto OG who’s trying to reposition his Bitcoin Cash-based CoinEx exchange. And more, in this week’s da bing.
https://preview.redd.it/h5f3i3lldv051.jpg?width=3200&format=pjpg&auto=webp&s=09b8696303ae5c6170753cc438929ebe520d4605
Haipo Yang, founder of ViaBTC, one of the largest mining pools in the world, and CoinEx, a crypto exchange known for its focus on Bitcoin Cash-based trading, is a well-known but relatively quiet character in China’s crypto circle. Typically, Yang doesn’t talk that much about his journey launching the mining pool, nor about CoinEx, which launched in December 2017.
And he almost never speaks about his fervent support for BCH, a hard fork of Bitcoin, and his now even more enthusiastic belief in BSV.
Yet that’s changing of late. Yang has been more active in recent months, participating in interviews about CoinEx and tweeting more frequently on Weibo, China’s Twitter. He’s been making controversial statements predicting the death of BTC, while supporting BCH and BSV on social media.
Recently, Yang told me that as a developer rather than a business person, he’s never been comfortable speaking in public. However he’s making an effort now to help publicize his renovation of CoinEx. So, for this week’s da bing, I decided to chat with him and get a peek into the mind of a veteran crypto entrepreneur who’s trying to make a personal, as well as a platform, comeback.

CoinEx’s golden opportunity

The first hard fork of Bitcoin occurred in August, 2017 and created a new cryptocurrency called Bitcoin Cash. The fork was prompted by partisans, including Yang, who wanted bigger block sizes on the blockchain — the basic idea was that bigger blocks would enable more transactions per second and make Bitcoin Cash something people would actually use to buy things, rather than Bitcoin’s more commonly perceived use as a store of value.
Yang added a tremendous amount of value to the mining scene in China. As a technical founder with has years of experience in big tech firms such as Tencent, Yang is proud of his #buidl skills. He developed most of the code in the early days of VicBTC, which became one of the biggest mining pools to this day.
Not satisfied with owning just a mining pool,Yang conceived of CoinEx, which was born in December of that year, specifically to carry on the mission of the newly forked Bitcoin Cash blockchain. As he got swept up in Bitcoin Cash enthusiasm, he even said that “BCH is bitcoin.”
CoinEx’s strategy was BCH-focused from day one; BCH was its base currency, meaning you could use it to buy and sell other currencies, such as Ethereum and Litecoin.
Interestingly, Jihan Wu, the co-founder of Bitcoin Exchange — himself a famous BCH supporter — was a big investor in the exchange. That made me wonder why he, Yang, and many other OG crypto miners, were so passionate about BCH. Was it just about bigger block sizes?
“Bigger block size means more users and use cases,” Yang explained. The move to bigger block sizes was attractive to miners because they would facilitate more transactions. Miners make money on transaction fees, as well as mining blocks. Likewise, the network would arguably be more useful to people, who were looking for digital cash for every day use.
That especially resonated with many early hardcore Bitcoiners. Said Yang: “We really believe that Bitcoin should be a P2P cash vehicle rather than a store of value.”
This view probably sounds outdated to people who believe that Bitcoin’s value as cash is long gone, with solutions such as Lightning Network fulfilling that role. Instead, the new narrative for Bitcoin resides in its value, rather than utility. Yet Yang believed that the forked network would create far more opportunity
“We could invite influential companies to establish nodes and contribute to the network. This cannot be done with the original Bitcoin architecture,” he said.

CoinEx pivots

But from its inception, CoinEx struggled with adoption and was dwarfed by the bigger exchanges. Part of that had to do with the fact that BCH and “Bitcoin Satoshi’s Vision,” another Bitcoin hard fork, were both controversial. Critics pointed out that these networks are centralized in a few big mining pools, and 51% attacks are not out of the question.
So over time, though Yang’s exchange still maintains strong support for BCH and BSV, it began to add support for all the major currencies.
Finally, in January of this year, it announced a major upgrade, of… well, just about everything. It started to offer futures trading, leveraged trading, options trading, and over 100 token projects available to traders. It even rolled out its own blockchain, “CoinEx Chain” to support a new DEX, “CoinEx DEX.”
https://preview.redd.it/3okoy5mudv051.png?width=1432&format=png&auto=webp&s=7099249da4a95db873d268f2dfc95d8db93a368e
The seemingly sudden publicity of CoinEx should not come as a surprise, then. As BCH/BSV was being marginalized, Yang shifted his focus. He’s now trying to ride the wave of building a bigger, more dynamic exchange.
“Crypto exchanges are where value is discovered,” Yang told me.

CoinEx: TNG

Building an exchange isn’t done overnight, nor is re-building one. CoinEx is still competing with the giants such as Binance.
However Yang thinks his exchange will thrive by zigging when his competitors zag. As usual, CoinEx is taking a slightly different route, he told me.
Like what? “We will be listing 小币种,” he said, using the expression for “small token projects.” I cannot help but wonder if these “small token projects” are simply shitcoins, the trading of which is certainly not new.
Indeed, Yang said that he’s banking on the success of his new, public blockchain. “We are building a CoinEx Chain, a layer one protocol for DEX alone. Using our public blockchain, anyone can issue any token, at any time,” he said. He described the blockchain as “a real decentralized, token-issuance and transaction platform.”
This is the core of Yang’s plan and vision. He believes that centralized exchanges will be a bottleneck for crypto adoption because it contradicts crypto’s nature as a completely free and open infrastructure. Essentially anyone should be able to launch a token and trade it with anyone. Only by building DEXes can we achieve full decentralization, he says.

The Religious nature of Bitcoin, and forked Bitcoin

It’s his belief that Bitcoin should adhere to Satoshi’s original vision that led Yang to send yet another controversial tweet last week, which I will translate: “The early days of Bitcoin expansion are similar to religion. The religious fervor brings prosperity to the industry.”
By extension, Yang believes that the next generation of Bitcoin should provoke a similar “religious” fervor. That’s why he has slowly become more of a BSV advocate than a fan of Bitcoin Cash. Yang believes that “BSV has more religious connotations, despite its negative image.” (As most crypto people know, the controversial Craig Wright, who claims to be Satoshi Nakamoto, led the hard fork which created BSV. Consequently it is often met with skepticism and derision.)
“The early days of Bitcoin expansion are similar to religion,” said Yang. “The religious fervor brings prosperity to the industry.”
Crypto is famous for its tribalism. Many people choose one camp over another not for practical reasons but because of simple faith. Talking to Yang and reading his tweet brings a historic texture to the Bitcoin narrative. But crypto cannot survive on religion alone. One has to build. Hash might have been worshipped in the old days but now the crypto religion is all about the size of the congregation.
Original article
Click here to register on CoinEx!
submitted by CoinExcom to btc [link] [comments]

ColossusXT Q2 2020 AMA Ends!

Thank you for being a part of the ColossusXT Q2 2020 AMA! Below we will summarize the questions and answers. The team responded to 46 questions! If your question was not included, it may have been answered in a previous question or AMA. The ColossusXT team will do a Reddit AMA at the end of every quarter.
The winner of the AMA contest is: ookhimself
Congratulations. I will send you a DM on Reddit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Why does your blockchain exist and what makes it unique?
A: ColossusXT exists to provide an energy-efficient method of supercomputing. ColossusXT is unique in many ways. Some coins have 1 layer of privacy. ColossusXT and the Colossus Grid will utilize 2 layers of privacy through Obfuscation Zerocoin Protocol, and I2P and these will protect users of the Colossus Grid as they utilize the grid resources. There are also Masternodes and Proof of Stake which both can contribute to reducing 51% attacks, along with instant transactions and zero-fee transactions. This protection is paramount as ColossusXT evolves into the Colossus Grid. Grid Computing will have a pivotal role throughout the world, and what this means is that users will begin to experience the Internet as a seamless computational universe. Software applications, databases, sensors, video, and audio streams-all will be reborn as services that live in cyberspace, assembling, and reassembling themselves on the fly to meet the tasks at hand. Once plugged into the grid, a desktop machine will draw computational horsepower from all the other computers on the grid.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: What is the Colossus Grid?
A: ColossusXT is an anonymous blockchain through obfuscation, along with utilization of I2P (Armis). These features will protect end-user privacy as ColossusXT evolves into the Colossus Grid. The Colossus Grid will connect devices in a peer-to-peer network enabling users and applications to rent the cycles and storage of other users’ machines. This marketplace of computing power and storage will exclusively run on COLX currency. These resources will be used to complete tasks requiring any amount of computation time and capacity, or allow end-users to store data anonymously across the COLX decentralized network. Today, such resources are supplied by entities such as centralized cloud providers which are constrained by closed networks, proprietary payment systems, and hard-coded provisioning operations. Any user ranging from a single PC owner to a large data center can share resources through Colossus Grid and get paid in COLX for their contributions. Renters of computing power or storage space, on the other hand, may do so at low prices compared to the usual market prices because they are only using resources that already exist.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Is there any estimated date for the grid? What will set you apart from the opposition?
A: We are hoping to have something released for the community in Q4 this year. The difference between other competitors is that ColossusXT is putting consumer privacy first and we’re actively in the process of working with federal and state agencies in the United States.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How do you plan to get people to implement the technology? At your current rate of development, when do you foresee a minimum viable product being available?
A: We have been strategically networking with businesses, and we are currently undergoing the verification process in the United States to make bids on federal and state projects. We are working on an MVP and our goal is to have at least a portion of the Colossus Grid ready by Q4 2020.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: When we can expect any use-case for COLX? A company or service that uses COLX for its activities/tasks.
A: We’re aiming for Q4 of this year to have an MVP, throughout 2021 we will be strategically making bids on federal and state contracts in the United States with a goal to expand operations exponentially.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Are there any plans to be listed on the more prominent exchanges e.g binance, kraken?
A: Yes, we have applied to some of these exchanges that are considered Tier 1 or Tier 2 exchanges. Many of them upfront will tell you there are no fees associated with the listing, that is not entirely true most of the time. Regardless, have applied and are awaiting more responses as we move forward. Listing on these exchanges often requires that we cannot announce this information until ColossusXT is live on its platform.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Partnerships are the norm these days in crypto world. Which partnership would you consider feasible, if any, in order to grow the Colossus Grid project?
A: The Colossus Grid is a huge undertaking both in development and business partnerships. We are moving in both these directions strategically. One of the most important partnerships is not really a partnership but approval to bid on state and federal contracts. Working with the governments around the world will be a big part of the Colossus Grid use-case.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: If the ability to annonymise coins is turned off, can CLX still be marketed as a privacy coin? Do we have a date we can start using this feature again?
A: Yes and No. It’s frustrating right now having a lack of privacy for consumers as we don’t see privacy as a feature but a right. EVERY platform online should have some levels of privacy for their consumers, especially as technology continues to evolve and bad actors continue to use your personal information for their own nefarious purposes. Obfuscation will be implemented in the coming weeks, and Armis will follow suit shortly thereafter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: When can we expect the grid to come out?
A: We are looking at releasing an MVP towards the end of the year. Stay tuned during Q3 and Q4 as we ramp on technical and business developments.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Can you tell the current budget for development work?
A: Much of the development work budget comes from Core team member's disposable income, we also use the self-funding treasury that Masternode owners vote on each month.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Will cold staking be implemented somedays? I like the model of Cardano. Hope you will implement kind of Cardano staking in our wallet. I would love the easiness.
A: ColossusXT staking has been enabled since 2017. We have calculators on the website that will estimate your average staking returns and you can join numerous pools to increase your staking power within the pools. Cold staking is on our radar and will make it into the roadmap when our budget allows us.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Which part of grid technology are you planning first to go live? Storage/RAM/CPU/GPU/all at once? Separately?
A: We will be rolling the Colossus Grid out in two phases. The first phase will be storage, and then we will roll out computing power (RAM/CPU/GPU).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Is Armis I2P technology in development testphase I mean, I have read something like that… If Armis goes live, will there be some kind of option in deskopt wallet to transfer anonymous or will every transaction be fully anonymous like e.g. monero?
A: We recently had a testing phase with the community earlier this year, there will be another test phase with community participants who sign up. If you’re interested in this stay tuned on our socials and apply when the next testing phase happens All transactions will be fully anonymous behind Armis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: What programming languate is being used for developing COLX? How well this programming language do you think is more suitable for developing crypto, in comparison with other programing languages?
A: C++ is what we’re using at ColossusXT. Each crypto project is different but with what we're developing at ColossusXT. We are best suited to utilize C++.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: What is the second biggest milestone other than launching the grid network for the team. What do you think of your competition like Golem network?
A: Armis will be a big milestone, and I don’t think we go back to our Polis partnership which allows users in Europe and Mexico (they do plan to expand to the US and other countries) the ability to spend their ColossusXT (COLX) wherever Mastercard is accepted. I don’t think the Golem network is taking consumer privacy far enough, in the blockchain industry I also see a lack of drive to push adoption within the United States. This is likely due to unclear regulations right now. ColossusXT is at the forefront of these issues and we intend to lead blockchain through these somewhat murky waters.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: I don’t have a lot of knowledge about crypto-technology… but are there any risks of sensitive data-hijacks through Colx infrastructure? Will the Colx-grid be available for individuals or only larger corporations, and how would one get access to the computing power?
A: There are always risks with technology. We are doing extensive testing and more testing prior to releasing anything. Consumer privacy is apart of the foundation of what we’re building at ColossusXT and we want to ensure any and all of your personal information is secure and private. As technology evolves, we will be right here evolving with it to ensure that consumer privacy protections are always in place.
The Colossus Grid will be available to anyone with a computer. You will access it through the desktop wallet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Do you have any new exchange listings planned in the near future?
A: Yes, but unfortunately with these things, every day it’s not something we can often say before the exchange makes their own announcements. If you have certain exchanges that you prefer, do not be shy and tag us on Twitter letting us and the exchange know. You can also reach us everyday at all hours of the day and night on Discord and Telegram.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Given that Colx had no ICO, are we able to ramp development efforts in case we have potential partnership deal on the table?
A: It really depends. We strategically spend every dime we spend on development. We do not like even a single penny to be waisted, so we don’t move as fast as the projects that raised millions of dollars, but we continue moving none the less. Ramping up our development is something we are working on by securing additional funding and we’re currently working on securing funding. 😊
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How is the project development advancing? What are your plans for the next 5 years and what more can we expect from ColossusXT?
A: Our development is continuing on at a steady pace, we’re looking to ramp this up over the next year as the Colossus Grid will take much of our time but we’re excited. Over the next 5 years, you can expect the Colossus Grid to be live in all forms (storage and computing power), Armis will be released and we will share many technical details on how this consumer privacy protection rivals some of the other privacy protections in the blockchain industry. We expect to be verified and approved to work with the agencies in the United States long before then as well and will be aggressively pursuing federal contracts to utilize the computing power of the Colossus Grid. In 5 years, we plan to be a key player not just in the blockchain industry, but throughout the world. If you do not know ColossusXT now, expect to in 5 years or less.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Users often care less about technology, but rather the value of the token. How do you manage to strike a balance between developing the technology and also improving the value of COLX? There are so many privacy coins now, all of them claiming to have better features that ColossusXT. Moving forward, what do the next 10 years look like for ColossusXT in navigating the wave of privacy projects coming. How can ColossusXT continue to shine in the midst of seemingly legit projects that have come to challenge ColossusXT like mimblewimble projects and Monero, Zcoin, ect.?

A: The Colossus Grid and Masternodes will have a strong relationship with each other. When the Colossus Grid goes live we expect the masternode demand to continue to rise. Masternodes are a great incentive mechanism to increase network strength and will play an important role within the Colossus Grid. The more masternodes online, the less available coins in the circulating supply; which we expect will eventually reflect ColossusXT (COLX) coin value.
Over the next 10 years, ColossusXT (COLX) will solidify itself as a key player in the blockchain industry, and outside the blockchain industry. Following our strategic business plans, we intend to be one of the first, if not the first to truly bring government and other businesses into the blockchain industry through the Colossus Grid. Armis will be our defining privacy feature, which we expect in time will begin to be adopted by other projects. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How have the number of Masternodes (MNs) increased/decreased over time/in the past few years? What proportion (%) of MNs actively take part in Governance? How do you see the number of MNs increasing/decreasing in the next couple of years? Is there a trend upwards or downwards?
Is there a specific number (or range) of MNs the team would like to attain ideally? Is it better to have as many MNs as possible or is there a point at which too many MNs start to have an adverse effect on the performance of the blockchain?
Hope this wasn’t too many questions in one :), Ahmed

A: The number of masternodes in the active network is more or less the same, fluctuating around 200-220. About 40% - 50% of masternodes participate actively in governance (see https://governance.colossusxt.io). We expect a number of masternodes to grow as they will have additional benefits with Colossus Grid (see business plan: http://bit.ly/COLXBPLive).
As the team had no premines, only the dev fund can be used for masternodes which is hard to maintain due to actual budget flow. It’s better to have as many masternodes as possible for the network, there is no adverse effect.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Of all the milestones that $COLX has achieved since your humble beginnings, which do you consider to be the best of it all? What achievements do you feel proud most?
A: It’s often not mentioned but I’m very proud of our partnership with PolisPay, which allows ColossusXT community members to purchase Amazon, Spotify, and other gift cards with ColossusXT (COLX) through the Polis platform. You are also able to spend your COLX anywhere Mastercard is accepted, the card is available only for EU citizens right now and the Polis team hopes to bring in other countries in the future.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: There are problems that can slow down the course of a project such as the emergence of globalization, given the tighter budget, shorter implementation time requirements. My question is, How does $COLX resolve the issue?

A: Given the current situations around the world the Colossus Grid has more value than it ever has, and that value will continue to grow once we have released the Colossus Grid for consumers to share and utilize resources. You can already see from the [email protected] initiative that people are eager to share their computing resources to help researchers simulate different COVID19 simulations. We’ve always worked on a very small budget at ColossusXT starting with 0$ in funding and no pre-mine or ICO/IEO. This project was built for the community by the community, and as of lately we’ve actually been ramping up our business strategies and developments. Since we have all already worked remotely before the COVID19 pandemic, it interestingly allowed us more time to focus and achieve these goals as our day jobs allowed us to spend more time on ColossusXT.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How will you fight with regulators who are trying to stop privacy coins?

A: We have an amazing legal team at ColossusXT, and they are on top of any new law or regulation that comes out. We’re not afraid of regulators and our legal team makes sure that everything we do for ColossusXT is law-abiding. It's time the world stops looking at privacy as a feature and as a right, especially when you read about different applications and platforms using your personal DATA for their benefit. ColossusXT will continue to push this, and we're prepared to lobby this to lawmakers. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: What type of utilities can $COLX give to users over its competitors like GOLM (computation) or STORJ (Data)?

A: The Colossus Grid has some major differences between Golem and Storj. One we’re a privacy-focused project. If you take a look at many of these applications and platforms today, in some way or another you’re giving up personal information, and/or geographic information. ColossusXT is focused on protecting consumer information, we do not look at privacy as a feature, we see privacy as a right, especially in the tech world today.
The second part of this question is that we’re currently in the verification process of registering with the United States federal and state governments so that we can legally bid on federal and state projects and work with different agencies. This will ensure that as the community members are sharing their idle resources, large corporations and businesses are using it. I’m not aware of the mentioned projects being registered in the United States or taking steps to work with the United States government.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How will computing power and storage sharing look like, for an average user (marketplace, program download)? What are you currently working on, when can we expect MVP? TY
A: The marketplace and Colossus Grid will be inside the ColossusXT desktop wallet that you currently have now. The UI/UX will change some to allow the additional settings and tabs that will become available and we’re preparing an MVP right now and we hope to share those details with you over the next few months, ask us again in the Q3 AMA if you haven’t seen anything yet :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: What would you say is the $COLX killer feature that sets it apart from the rest of the competition.
A: We believe that Armis is our killer feature. We recently had a beta this year with the community and will be moving forward later this year with Armis. ColossusXT consumers will have their geographic location and IP fully hidden behind the Armis layer for further security and anonymity for the transactions which will also take place in the Colossus Grid resource marketplace in the future.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: I have been a silent follower of $COLX and I must say that I'm truly impressed with how the team has been diligently working on the project. It'd be nice to have the community be part of something like a bounty or a social awareness contest. As this will not only attract more users to the platform but would also strengthen the bond within the community. When can we possibly expect a community project of this level? #spreadthegrid
A: We currently have a Gleam competition ongoing for social awareness, and we just hired a community manager to spread more community awareness and will be rolling on competitions more regularly. Every quarter we have an AMA on Reddit for the community to ask questions, or just gripe at us, and one person each quarter is awarded 100,000 COLX for participating in the AMA. As we deliver our targets and grow, we will shift more funds from development funds to marketing funds to raise further awareness.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: "Our main competitor is crypto adoption. We are all here to make it happen together.", this is quoted from a founder of a known crypto wallet. Do you see competition as something that strengthens the project as a whole or as a possible distraction due to pressure to be at the top of the crypto ecosystem?

A: This is a two scenario situation. Competition is good for ColossusXT, and we look at our main competitor in blockchain as Golem (GNT), having said that though too much competition or sometimes maximalist behavior isn’t good for crypto, many of these projects should be coming together to lobby lawmakers for laws and regulations that are good for the blockchain industry, as this is still an emerging market and the laws and regulations aren’t exactly in place at this time.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: "For people to believe in crypto, they need to understand the tangible benefits it offers to our society.", a remark made by a crypto project in the past. What exactly would be $COLX real life global benefits? And how do you plan on achieving this?
A: ColossusXT vision will be achievable when the Colossus Grid is released. We are currently in the process of registering with state and federal agencies in the United States, once we are registered to work with these agencies we will pursue contracts with the government, cybersecurity firms and colleges all around the United States, and the world to utilize the resources on the Colossus Grid. We’ve already started building business relationships for this very purpose.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: According to you how much time will it take for $COLX to get into mainstream adoption and execute all the plans set for this project?
A: It’s almost impossible to set a timeline on when the world/people will begin to adopt ColossusXT (COLX) and the Colossus Grid. We don’t believe that adoption for ColossusXT will happen before the Colossus Grid is live, and if I gave you an exact timeline for when or how long it will take you for the Colossus Grid to be adopted I would be lying to you, but we are already forming business relationships and making strategic moves to be able to bid, and work with state and federal agencies in the United States.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Does Tokens.net plan any kind of staking ($COLX or other coins)?
A: We will reach out to the tokens.net team and see if they have any plans to allow staking.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How will you try to boost adoption of #COLX, how do you think you will motivate programmers to join opensource project?
A: The Colossus Grid will be available for anyone to use, or share their idle resources for other consumers to use. We will be focusing on providing these resources to state and federal governments, cybersecurity firms, and researchers all across the world. Certainly, we expect some community members to use these resources to mine different PoW cryptocurrencies, but the team at ColossusXT will be focused on bringing in large colleges and universities as well as big cybersecurity businesses that may need supercomputing power at 1/10th of the current prices. Our programmers are our only paid team members, and we pay them at a competitive rate. We’re looking to bring in some more programmers later this year.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Do you have any special development funds for programmers?
A: Sometimes we pay our programmers out of our own pocket, sometimes we pay them in ColossusXT. It really depends on what kind of agreements have been made. We have been aggressively pursuing different funding opportunities throughout 2020 so that we can expand our development team and in the future, we may have incentives to drive programmers into joining our team. Right now we just stick to a competitive pay scale within the industry.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Why Android Wallet Revision hasn't been done? Any problems?
A: The Android wallet revision took some time to be approved in the Google Playstore, but it has been released and live since June 15, 2020.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Whats the second biggest milestone other than the grid network for COLX team?
A: Armis is likely to be considered our second biggest milestone this year, although as I mentioned above this can easily be overshadowed by our Polis partnership which allows you to spend ColossusXT (COLX) anywhere Mastercard is accepted. Although the epay debit card ownership is currently restricted to certain countries (EU zone only), these restrictions will lift in time.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How is COLX team going to contribute to crypto adoption, other than building a robust network?
A: We’re already in the process of verification to work with state and federal agencies. Adoption for blockchain projects isn’t going to move fast. I read a report just a few days ago about how scammers in the crypto industry stole over 2 million dollars worth of crypto just from the “Elon Musk” impersonations on Twitter.
We will continue to build our network, and seek out state and federal agencies as well as private cybersecurity firms that can utilize the Colossus Grid, we’re not just focused on making noise on social media, we intend to make noise throughout the entire world.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Are their industry partners to COLX that are awaiting your network to go live?
A: Yes, although I hesitate to go into too much detail here. We are talking with business leaders.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: The ongoing crisis affected the market badly, making many projects far from their targets. What is $COLX strategy in order to survive and pass through this crisis?
A: I agree it affected the market badly, especially the projects that raised hundreds of millions of dollars in crypto and held it through the entire market correction. ColossusXT strategy is different from those affected, we’ve always had a smaller budget than these large projects. We spend the money we have available very wisely, and we’re not in a hurry to grab something that sounds good without doing our due diligence. We make our moves very strategically.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: I gotta ask, what made $COLX decide to get listed on Tokens.net? What beneficial advantage does $COLX get in doing so? How about Tokens.net?
A: Tokens.Net is one of the best exchanges ColossusXT is listed at the moment in comparison to others in terms of volume.
  1. Tokens.net is one of the most secure and transparent exchanges out there, registered in the UK.
  2. The team behind the exchange has deep roots in the crypto/blockchain space, it was co-founded by Damian Merlak, a crypto-pioneer and co-founder of Bitstamp.
  3. Tokens.net provides free auto-trading tool / Market Making Bot. Their Dynamic Trading Rights concept adds transparency to trading volumes.
  4. They allow the community voting option of only truly decentralized projects after a thorough screening.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Hey everyone! What is the main purpose of the coin $COLX, does it have its own chain or is it some sort of an ERC-20 token? Thank you for the answers.
A: ColossusXT has never been an ERC-20 coin. We have been operating on our own mainnet since 2017. The purpose of ColossusXT (COLX) is to be the native currency of the Colossus Grid. This will allow users to share their idle resources on their computers, and consumers will rent/buy those resources to complete whatever they intend to use them for, from processing large DATA to running scientific simulations, to even mining PoW cryptocurrencies.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: When we can expect any usecase for COLX? A company or service that uses colx for its activities / tasks.
A: There are currently use cases now if your location allows you to utilize the Polis Pay app, or if you have a Polis Pay card you can buy things with ColossusXT (COLX). I myself have tested the card buying gas at a gas station. These are not ColossusXT’s primary focus though and much of our use case will not start until the Colossus Grid is live.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: What pairs will colx have to trade with on tokens.net // Will you connect #COLX with USDT EURS or BTC?
A: ColossusXT will be initially paired with Bitcoin (BTC). If the community would like different pairs, they can certainly request them and we will reach out to tokens.net and work to facilitate requests.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Will you try to convince users to trade on tokens.net if so how will you do it?
A: There is currently a gleam competition for users to sign up and trade on tokens.net. We “shill” tokens.net accordingly through social media to the ColossusXT community, but can’t really convince anyone to use a certain exchange, although we will try to push as many members to tokens.net as we can. We have many masternode holders who reside in the United States and they are not yet allowed to trade on tokens.net.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How will you try to create liquidity for your pairs?
A: We would like to increase the adoption rate with real-world partnerships such as our partnership with PolisPay for the use of gift/debit cards. As the liquidity is linked with the use cases, supply/demand mechanics, we are also preparing to provide additional use cases of COLX for the crypto world in an innovative & pioneering way; for the time being, we can hint this as a side business till we deliver fully operational Colossus Grid.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How big is a development team of #COLX?
A: The ColossusXT team is probably bigger than some people realize, partly because many of the team members are very private. We have 9 core members, 2 in-house developers, 3 Colossus Grid architects, and 2 Colossus Grid developers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Do you have some security guys in the team?
A: Yes, although I’m hesitant to share too many personal details about team members. We have core team members who have been working in different fields of IT security for several years.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Since #COLX is planning on having some sort of a marketplace where you can take advantage of computing resources and the blockchain as well, are there any plans on introducing smart contracts? Will it help the grid? Is there a place for it?
A: This has been mentioned a few times in the past so it’s something on our radar, it’s currently not in the development timeline as the Colossus Grid is a massive amount of work. There may be a place for it as the blockchain industry evolves, and I can certainly see some cases where a smart contract can add some value to the Colossus Grid.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Important Information:
Website
Whitepaper
Roadmap
Business Plan
Wiki
Governance
Partners
GitHub
What is ColossusXT? (YouTube)
---------------------------------------------------------------------------------
Follow ColossusXT on:
Twitter
Facebook
Telegram
Discord
Forums
---------------------------------------------------------------------------------
AMA History:
2018 Q1 2018 Q2 2018 Q3 2018 Q4
2019 Q1 2019 Q2 2019 Q3 2019 Q4
2020 Q1
submitted by PioyPioyPioy to ColossuscoinX [link] [comments]

Removed comments/submissions for /u/toririr

Hi toririr, you're not shadowbanned, but 25 of your most recent 115 comments/submissions were removed (either automatically or by human moderators).

Comments:

fzg9i3s in politics on 27 Jul 20 (1pts):
THIS NIGGAS NAME IS LITERALLY COTTON LMAO
fzce1jn in politics on 26 Jul 20 (1pts):
You literally pulled this out of your ass, California is one of the most left leaning states so of course we have strict gun legislation
fza10af in ShingekiNoKyojin on 26 Jul 20 (0pts):
wait until you see eren sneaking in marley and relentlessly tearing a whole city apart, killing innocent citizens and soldiers alike while reiner begs for forgiveness. that will be a nicee oof big...
fz2j0yt in politics on 24 Jul 20 (1pts):
yall sound like bitches
fz0zv5v in hapas on 23 Jul 20 (-1pts):
Imagine paying taxes lmao. Fucking beta bitch ass nigga. Thats why yall dont get laid, you be getting worried over paying your taxes and respecting the rules n shiet while sociopath chads rail the...
fyl2c2f in PublicFreakout on 19 Jul 20 (1pts):
This nigga really be thinking people in Uganda are staying at home and respecting “6 feet” social distancing 💀 💀 The absolute level of delusion
fyarrd0 in politics on 16 Jul 20 (1pts):
Lol shut up imbecile. Reddit is so fucking cringe lmao. Shut everything down over the flu’s big cousin lmao. Nigga we survived the plague for fucks sake what is happening to humanity???
fy30ooj in China on 14 Jul 20 (4pts):
Nigga still looking like winnie the pooh
fxvfqmz in hapas on 12 Jul 20 (-3pts):
The only thing i can make up from all those buzzwords is that u assume i am white which is not the case (not asian either). Victim mentality at its finest. I never worried about anyone except me,...
fxuumtl in hapas on 12 Jul 20 (-13pts):
That’s so cringe, are these things legit considered “problems” to hapas, asians and white people? Lmao. That’s why your women are going to brown and black boys. Imagine dating a guy and all he does...
fxs03qt in politics on 12 Jul 20 (-1pts):
lmao shut the fuck up, plebbit is so cringe
fx1t11a in ChineseLanguage on 06 Jul 20 (1pts):
What does this mean?
Coronavirus 新冠病毒 Hong Kong Police Brutality 香港警察暴行 动态网自由门 天安門 天安门 法輪功 李洪志 Free Tibet 六四天安門事件 The Tiananmen Square protests of 1989 天安門大屠殺 The Tiananmen Square Massacre 反右派鬥爭...
fwg2u55 in relationship_advice on 30 Jun 20 (-1pts):
Lmao bro her pussy was oozing another mans cum while you were cuddling with her. Sorry about that.
fvkpxh7 in hapas on 21 Jun 20 (-2pts):
NIGGA WHO CARES LOL HOW IS THAT A PROBLEM JUST LIVE LIFE FUCK PROSTITUTES AND DO COKE WHY YALL BUNCH OF CRYBABIES LOL
fus3vm7 in wallstreetbets on 14 Jun 20 (1pts):
How does 125x leverage sound like? Yes, you can get that much leverage gambling shitcoin futures. Just go to binance. Just get ready to get raped in the ass because trading bitcoin on margin and...
fukooca in FragileWhiteRedditor on 12 Jun 20 (1pts):
Hey, coming from an actual brown person. Why dont you guys just fucking shut yourselves down in your own room and never go out again? I mean, how fucking unfair, right? It clearly seems as if...

Submissions:

hp5wce in Daytrading on 11 Jul 20 (1pts):
Anyone here uses the broker Capital Market Elite Group? Any bad experiences?
hp5tsk in Daytrading on 11 Jul 20 (1pts):
Anyone here uses Capital Markets Elite Group?
hp5sz3 in Daytrading on 11 Jul 20 (1pts):
Anyone here uses Capital Markets Elite Group? Any bad experiences?
hlx8i0 in ChineseLanguage on 06 Jul 20 (1pts):
What does this mean?
hlx7u4 in China on 06 Jul 20 (0pts):
What does this mean?
hkacm5 in wallstreetbets on 03 Jul 20 (140pts):
The market does not make sense right now because you are too smart for it
hbnbbg in wallstreetbets on 18 Jun 20 (11pts):
For those tired of Robinhood: WeBull has $0 commission options trading
haybpi in wallstreetbets on 17 Jun 20 (19pts):
I, for one, welcome our chinese overlords
gfkg2d in wallstreetbets on 08 May 20 (1pts):
THE HEAT DEATH OF THE UNIVERSE IS PRICED IN
I'm a bot. My home is at /CommentRemovalChecker - check if your posts have been removed! (How to use)
Help us expose and stand up to social media bias and censorship!
submitted by RemovedCommentsBot to CommentRemovalChecker [link] [comments]

AMA Recap of CEO and Co-founder of Chromia, Henrik Hjelte in the @binancenigeria Telegram group on 03/05/2020.

Moh (Binance Angel)🇳🇬,
Please join me to welcome, “CHROMIA CEO & Co-founder, Henrik Hjelte” and “ CMO, Serge lubkin”
Oh, before we proceed, kindly introduce yourselves and tell us a bit about your roles at Chromia u/sergelubkin & u/henrik_hjelte.
Henrik Hjelte,
Ok, I’m Henrik, I’m CEO of ChromaWay that crated the Chromia project. My background is a bit mixed: developer for 30+ years (since 80: s), but I studied other things at university (economics, politics, social sciences philosophy). Life is more than computer you know… I worked with FInance/IT then started a web startup and got to know Alex Mizrahi who worked as a developer….
Web startup didn’t fly, but Alex showed me bitcoin. When I finally read the whitepaper I was blown away, and joined Alex colored-coins project, the first open source protocol to issue tokens. in 2013.
So, we started with open-source tokens (that kickstarted the blockchain industry. Then started company together 2014.
That is a long intro, I’ll shut up now… Thanks….
Serge,
I’m Serge, I’m assisting Henrik today and I work with Chromia marketing team as well as on some business development projects
Moh (Binance Angel)🇳🇬, , Question No 1 :
Kindly describe the CHROMIA project and what it aims to achieve?
Henrik Hjelte,
Chromia is a new public blockchain based on the idea of integrating traditional databases, Relational databases with blockchain security. Chromia is a general purpose blockchain with full smart contract capabilities, just that it is a lot easier to code, even complex applications. You code with an easy to learn new programming language that combines the power of SQL and normal languages but makes it secure in a blockchain context. Up to 1/10 the code-lines vs other blockchains. There is a blog post about it, I’ll share later. On lines of code.
The aim of Chromia is to combine relational databases, which exist in every kind of organization, together using blockchains. We want to provide a platform for our users to develop totally decentralized apps securely. Our goal is for Chromia to be seen as the number one infrastructure for decentralized applications.
https://blog.chromia.com/reasons-for-rell-compactness/
Moh (Binance Angel)🇳🇬,Question No 2:
What inspired the CHROMIA Core team to pick interest in CHROMIA project? what breakthrough have you achieved so far? what are the present challenges you’re facing and how are you planning to overcome them?
Henrik Hjelte,
We started with public blockchains, tokens in 2012, the world’s first stable coin with a bank 2015 (LHV). When coding that solution, peer to peer payments of Euro-tokens, we discovered we need performance reasons to store all data in a database. We needed to quickly know the “balance” of a user, and can’t loop through a blockchain. And slowly the idea grew that we can make the database INTO a blockchain, integrate completely with the transaction mechanism of a database. So, we did it as a private blockchain first (Postchain), used it for some projects, then came up with the idea to make a Public Blockchain based on it.
The motivation is that we felt we needed a better programming model for blockchains. Our CTO Alex has always been thinking of optimal solutions for blockchain technology and has lots of experiences thinking about it. Also: make real-world useful things. For example, we support free-to-play models since users do not need to own “our” token to USE apps, the application itself (often the developer) pays for hosting. And of course, great performance. Also: more knowledge of who runs nodes and risk level. So, it is more suitable for enterprises.
In Chromia the application (at the start the developer) decides Who should be allowed to run its own blockchain (every dapp has its own blockchain). You can also say on a higher level that we want to provide technology to create “Public applications”, a tool
that enables us to create a fairer world.
https://blog.chromia.com/towards-publicly-hosted-applications/
Moh (Binance Angel)🇳🇬, Question No 3 :
Why did you create your own blockchain instead of leveraging on existing and proven base layer protocol?
Henrik Hjelte,
None of the existing protocols are suitable to support large-scale, mainstream applications. We designed Chromia to give our users exactly what they want; fast support, useful features, with an affordable service cost. Other platforms do not have the ability to host data applications in a decentralized and secure way, as Chromia can. Chromia also has its own bespoke programming language that sets it apart from SQL-based platforms. It’s so easy to use, even non-developers can understand it!
The other big difference with Chromia concerns payments. Chromia gives its users freedom from having to pay for each transaction. With Chromia, you have the flexibility to decide how to set fees for your dapp
And when it comes to “proven base layer protocols”: they are just a few years at max. Chromia is built on top of Postgresql, that has been used in enterprises for decades, a really proven technology. And the Java virtual machine on top of that. This is proven tech, at core.
Moh (Binance Angel)🇳🇬, Question No 4 :
What is Postchain?
Henrik Hjelte,
Postchain is an open-source product of ChromaWay for enterprise clients and it’s the core technology on which Chromia is built.
Postchain is a replicated blockchain and database that offers highly resilient distributed database management with distributed control.
Postchain is the only product on the market that combines the immutable consensus of a blockchain and the properties of a real database management system (You know, the tech that built SAP, Facebook, Banks…) …
Postchain allows you to share information between companies and/or individuals in a secure and transparent way.
That is the low-level base of Chromia you can say
Moh (Binance Angel)🇳🇬,
Can you please name some of your clients that are using this service already?
Serge,
You mean products built on Postchain? Also, Stockholm Green Digital Finance, Green Assets Wallet that’s now functioning on Chromia Bootstrap Mainnet.
Big financial institutions
It’s only a beginning of course, but very promising one. https://greenassetswallet.org/news/2019/12/12/launch-of-the-green-assets-wallet
Henrik Hjelte,
We got a lot of attention with the Swedish Land registry; we did a joint project between them and banks and a telco etc on postchain as base.
Then, right now we do a large project with the Inter-American Development bank also about land-registration (processes) in South America.
We had a client, Stockholm Green Digital Finance, that did a system for green bonds (tracking environmental impact. Yes, as Sege says, it was later moved to Chromia…
Which is cool. Also, another external development company did that phase of the project, proving that other can build on our tech,4irelabs from Ukraine is their name. Some companies using the GAW: Blackrock. SEB Bank etc…
Also, we have done more projects, in Australia, asia etc. Oh Daimler too (the Mercedes company) …
Moh (Binance Angel)🇳🇬,
Lots of enterprise clients you’ve got. No wonder I do see the meme “CHR=ETH KILLER”
Serge,
It’s a meme from our supporters. But we believe we can coexist:)
For some niche things eth is good :)
So, no killing :D
Henrik Hjelte,
We want to work with partners too for this, we can’t do all projects ourselves. Also, for Chromia projects, ChromaWay company can help do support maintenance etc. So, it is not competing, it adds value to the ecosystem.
Yeah ETH is good too, for some applications. We are friends with them from colored-coin times.
And colored-coins inspired ETH, and ETH inspires us.
Moh (Binance Angel)🇳🇬, Question No 5 :
Lastly, CHROMIA is already doing very well in terms of business. You just got listed on BINANCE JEX, you are on-boarding new clients and dishing out new features. But what’s next? Is there anything to be excited about?
Henrik Hjelte,
Plans for 2020 are to both release a series of dapps to showcase how fantastic Chromia is, as well as continue to develop the platform. And when it is secure and good enough, we will release the mainnet.
Dapps are now being made by us as well as others. We do a decentralized social network framework called Chromunity, now released to TestNet. It is really cool, users can vote over moderators, and in the future users might even govern the complete application, how it can be updated. This is a great showcase for Chromia and why we use the slogan Power to the Public.
https://testnet.chromunity.com/
Games coming are:
Mines of Dalarnia (by Workinman Interactive). An action game in a mine with blockchain rental of plots and stuff. Already on TestNet and you can take a peek on it at https://www.minesofdalarnia.com
more coming…
Krystopia 2, novas journey. A puzzle game done by Antler Interactive. Could only find trailer though: https://www.youtube.com/watch?v=-G95-Dw3kI4
However, we have even larger ambitions with blockchain gaming…
We are doing A secret demo-project that we do together with Antler to showcase the technical potential of Chromia platform.
Another exciting relase is an indie game Chain of Alliance, done by two external developers. It is a strategy game with full-logic on blockchain. Public release on TestNet on May 22!
More coming in 2020: Other dapps from other companies, one in impact-tech.
That is a serious app, Chromia also works outside gaming and social media for enterprises and startups
And I hope some of you will do something, we want to support dapps on the platform so reach out to us…
Moh (Binance Angel)🇳🇬,
When can we be expecting the mainnet? Any approximate time? I’m sure the community will really excited to have that info
Serge,
It’s now in Bootstap phase, so it’s technically already functioning. MVP will be very soon
Stay tuned;)
Twitter questions Vs answers
Ellkayy,
What’s the unique thing in Chromia that no other blockchain has, that makes you the better option?
Henrik Hjelte,
Unique: Chromia is the only blockchain that also has a real, proper database built-in. And blockchain is about managing data in a shared context. How to best managed data was solved in computer science already. So far, it is the relational algebra model that is used in 100% of all enterprises, and has an 85% market share. Chromia is the only blockchain that use that model and that power.
Ellkayy,
Why Chromia use RELL and not SQL or JavaScript? Can developers with other language knowledge use Chromia?
Serge,
Rell is the only language on the blockchain side. You can combine with anything on client-side, although now client only exists for JS/TS, C# and Java/Kotlin. Rell is a language for relational blockchain programming. It combines the following features:
1 Relational data modeling and queries similar to SQL. People familiar with SQL should feel at home once they learn the new syntax.
2 Normal programming constructs: variables, loops, functions, collections, etc.
3 Constructs which specifically target application backends and, in particular, blockchain-style programming including request routing, authorization, etc.
Rell aims to make programming as convenient and simple as possible. It minimizes boilerplate and repetition. At the same time, as a static type system it can detect and prevent many kinds of defects prior to run-time.
Roshan DV,
I have been monitoring your project for a while but some concerns about it: Your project will build your own core network, so you have more visibility than Ethereum and NEO. These are projects that were born before and which also have a very large community. And what can assure you that your project will guarantee the functionalities that you have defined?
Henrik Hjelte,
What came first? I want to remind that Vitalik was in the colored-coins project, led by our CTO and we had blockchain in production before ETH and NEO etc existed. We are the old dogs…
Large community: We are part of the same community. When developers are fustrated and want to try new tech, they go to us from other blockchains.
Also, we have a large potential: SQL (close to Rell and our tech) is the world top 3 language. Bigger than Java. Bigger than PHP. Only beaten bny HTML and javascript. Soliditiy is not on top 20 list. THere are millions of developers that know SQL. That is potential for community… (source is Stackoverflow annual programming survey).
Paul (Via Manage),
What are the utilities of Chromia and what purpose does the Chromia coin serve?
Serge,
Chromia meta-token called Chroma (CHR). It is used in Chromia to compensate block-producing nodes by fees. In Chromia, fees are paid by dapps, which can in their turn collect fees from users. Chromia provides mechanisms which balance the interests of developers and users. Dapp tokens can be automatically backed with Chroma, providing liquidity and value which is independent of investment into the dapp. Dapp investors can be compensated in Chroma through a profit-sharing contract. For developers, Chromia offers the opportunity to derive income from dapps. This incentivises the creation and maintenance of high quality dapps because better dapps generate more income and create more demand for tokens owned by the developer. The Chromia model is designed to support sustainable circular economies and foster a mutually beneficial relationship between developers, users, and investors.
Idemudia Isaac,
Thank you very much u/henrik_hjelte u/sergelubkin
You stated your plans for 2020 is to release series of dApps. What kind of large scale, mainstream decentralized application and $Chromia products do you think is suitable for the Nigerian environment?
Henrik Hjelte,
Actually, this is why we want to work with partners. We cannot know everything, For African market we have seen of course payments/remittances (but it has fallen out of trend). We would love to do real-estate /land-registration but we understand we need a strong local partner (more than a single person, a real company or organization driving).
●CC● | Elrond 🇵🇭,
What plans do you have to building a vibrant global community around Rell? And how would you go about encouraging/incentivising such ‘Rellists’ around the world to build dApps on Chromia? u/henrik_hjelte u/sergelubkin
Henrik Hjelte,
For developers (I am one too, or used to be) you normally need to prove a few things:
\ That the tech is productive (can I do apps faster?)*
\ That it is better (less bugs, more maintainable?)*
Then the community will come. We see that all the time. Look at web development. React.js came, and developers flooded to it. Not because of marketing on Superbowl, but because it was BETTER. Fewer bugs and easier to do complex webapps.
So, at core: people will come when we showcase the productivity gains, and that is what we need to focus on.
●CC● | Elrond 🇵🇭,
Why do you choose to build Chromia token on ERC20 instead of other blockchain such as BEP2, TRC20…or your own chain while ERC20 platform is very slow and have a case of fee? u/henrik_hjelte u/sergelubkin
Serge,
So far Ethereum has the best infrastructure, it’s the oldest and most reliable network for tokens. It also became the industry standard which exchanges utilize. We will transfer 80% of all erc20 tokens to our Chromia blockchain when it’s ready for that.
Koh,
In your whitepaper it says in the upcoming version of ChromiaWallet that it will be able to function as a Dapp browser for public use. Q) Will it be similar to the Dapp browser on Trust Wallet?
Serge,
It’s live already try it http://vault-testnet.chromia.com/
It’s the wallet and a dapp browser
CHROMIA is SOLID,
Your metamorphosis is a laudable one,surviving different FUD, how have you been able to survive this longest bear market and continue building and developing cos many projects have died out in this time period!
Henrik Hjelte,
You need to know we started a company before ETH existed. There was 0 money in blockchain when we started. I did it becuase it was fun, exciting tech and MAYBE someone would be interested in the thing we made “Tokens”…
We were never in the crazy bull-market, manly observed the crazies from the side. We fundraised for CHR in a dip (they called it bear market). ChromaWay the company also make money from enterprises.
Алекс,
What is SSO?
What makes it important for chromias ecosystem?
Why should we users be attracted to it?’
Serge,
Chromia SSO is perhaps the most important UX improvement that Chromia offers the decentralized world. It revolutionizes the way users interact with dapps. Any dapp requires users to sign transactions, that means they need a private key. Control of the private key is control of any and all dapps or assets associated with it. This means that private keys have an especially stringent set of security requirements in a blockchain context — they control real value, and there is no recourse if they are compromised or lost. https://blog.chromia.com/chromia-sso-the-whys-and-the-whats/
Olufemi Joel,
How do you see the Chromia project developing in 3 to 5 years, both on the commercial level and on the evolution of the company? What are the plans for expansion in different regions? Are you going to outsource the team/skills or keep it centralized and set up offices?
Henrik Hjelte,
I take part of the question. On outsource: we were a distributed team from day one, with co-founders from 3 countries (still living there). We are distributed now, Ukraine, Sweden, Vietnam, Croatia, China are “hubs” then we have individuals too. No big plan, just where we found great developers…
Park Lee, u/henrik_hjelte
You claim CHOROMIA have fast support, useful features with an affordable service cost. That fast and the fees are cheap but can you guarantee stability?
What’s the Algorithms which are used by CHROMIA for that fast? And Can you explain it?
Serge,
We use PBFT protocol with some features of DPOS, this plus sidechains parallelism offers almost unlimited speed and scalability. We also use the feature called anchoring to secure all transactions in batches on Bitcoin blockchain.
Mario Boy,
What are you guys trying to achieve as an end goal? The next Ethereum? Or the next enterprise version of Ethereum? Or something different?
Henrik Hjelte,
The end goal… good question. When we started in 2014 there were no other blockchain companies, so we wanted to do the best blockchain technology in order to enable a decentralized world with more fair applications. And that is what we still do. Technology/software that can enable people to make a fairer world
Erven James Sato,
“STAKING” is one of the STRATEGIES to ATTRACT USERS and ACHIEVE MASS ADOPTION
Does your GREAT PROJECT have plan about Staking?
Serge,
Yes, we announced our staking plans couple of months ago https://blog.chromia.com/on-providers-and-stakes/
We are working with our current partners to make it accessible for general public.
Chizoba,
I often see Chromia and ChromaWay being used interchangeably, what is the relationship between the two?
Henrik Hjelte,
ChromaWay the company started Chromia from code done as postchain. This is normal in open-source development, a company that leads development. But Chromia will be a decentalized network, so ChromaWay will not make direct money out of it more than if we have a role as a Provider (and get payed for hosting). ChromaWay can indirectly make money from optional support and maintenance etc. Also, this, perfectly normal in open-source world.
And it also benefits Chromia that there is a market for support.
A market open for competition.
No special treatment for “ChromaWay”
Enajite,
How to start coding on Chromia?
Henrik Hjelte,
Go to https://rell.chromia.com and follow the tutorial. Enjoy the free time you get compared to other blockchain languages…
●CC● | Elrond 🇵🇭,
Chromia process 500 TPS, these is slow compare to other Blockchains, where we can see now 60K TPS if more capacity require, how can that be? u/henrik_hjelte u/sergelubkin
Serge,
Yes, if you need faster speed you can use parallelism by having multiple blockchains for your dapp. Also, by optimization and better architecture sky is the limit.
Delphino.eth ⟠,
Can we consider Chromia an hybrid? For its mixing of Blockchain and a Database?
Henrik Hjelte,
Yes and no. I want to stress that Chromia is a FULL blockchain. It is not only “inspired”. It is a blockchain AND a database.
I tend to think about Hybrid more in the usecases that you might have as a customer. For example, a bank might want to have some data/transactions private (as a private blockchain) and have another half of the application with public data (on Chromia). So that is a hybrid solution, and Chromia ROCKS in that segment since it is the only blockchain that is complete relational database (what the normal world uses anyway for 85% of all applications)
Example area: “open banking”
Steve bush,
How will Chromia I have any empower Investors, Companies, Developers, Platform Users to
deliver impactful solutions and bring value to people all over the world?
Henrik Hjelte,
In order to make blockchain go big, we need to have users. Users need to be able to use apps with ease. Chromia have features like single-sign on (ease of use), but importantly do not require owning tokens to USE apps.
Also, it needs to be easy to make applications. For example, if you are a student in US and came up with an idea, you want to make an application for your school. Let’s call it “thefacebook”. You code something in PHP and MySQL. DID YOU SEE THAT. SQL. SQL.SQL. It is the same tech that Chromia has but no one else in the blockchain business. SQL rules the world if you look outside the crypto bubble. Google the Oracle head-office… 100% of all enterprises use it… Because it is easy and powerful.
And we even improve on SQL with Rell….
So, compare that with a hacky virtual machine that have a few years…. 😊
August,
“Mines of Dalarnia” is a game that has caught my attention a lot, due to its simplicity and quality. But in the time that I have used it I have not been able to differentiate between the Chromia blockchain of this game and that of the competition? What other games do you have next to develop? I would like to give ideas in those games like a Gamers!
Henrik Hjelte,
We thought about in corona time sports club might want to engage more with their fans digitally. And of course, E-Sports is getting a real momentum as the young generation grows up. Now a bit sad that all games are centralized. My daughter will be sad when (at some day?) they will close down roblox… it happens to all centralized apps eventually… that is what we fix. Power to the Public to control apps and their future. I’ll repost again Alex post. Sorry I like it a lot… https://blog.chromia.com/towards-publicly-hosted-applications/
Bisolar,
Good day Chromia team from a Chromia fan
Can you tell us Chromia’s geographical focus at the moment and the proces it follows for it BUSINESS DEVELOPMENT?
What factors do you consider before identifying NEW MARKETS to enter?
Serge,
Chromia will initially focus on community building in China, Korea, US and Europe. The focus of community growth will gradually expand to other markets as the project gains popularity.
Current community growth strategies of Chromia include:
Chromia blockchain incubator creation to welcome more projects to the Chromia blockchain
Host blockchain gaming conferences, workshops, and meetups to engage with potential users.
Provide online and face-to-face tutorials to engage with dapps developers.
Attract blockchain developers through direct and indirect approach via specialized platforms and communities.
Develop our relations with existing and previous corporate clients, and their partnership networks to participate in their blockchain ventures
Launch Node program to encourage system providers to run nodes on the Chromia blockchain.
Staking program for Chroma (CHR) tokens
Active community engagement via social channels.
Future community growth strategies of Chromia after Mainnet launch include:
Partner with more gaming studios, startups and enterprises
Build local communities with Ambassador Programs.
Partner with external incubator and accelerators to provide blockchain expertise and introduce projects to Chromia ecosystem
Continue organizing hackathons around the world to attract more developers.
Emmanuel,
I want to know the current structure of your roadmap? What is the future roadmap of CHROMIA? Is there any key milestone coming???
Henrik Hjelte,
It is easy to do a roadmap; anyone can make a pape plan. But I think they are used in the wrong way. Software is hard, blockchain is even harder because it NEEDS TO BE SECURE. No MVP releases. We cannot even have roadmap deadlines and skimp on quality. Where we are now though is: Rell language finished so much that developers can write apps and see its magic. We have external devs doing dapps. We have the first phase of mainnet. We have a series of releases coming up. We will release mainnet when it is secure enough, and gradual roll out. I think quite soon, development is going great at the moment, a bit quicker than we though.
Ellkayy,
Why doesn’t Chromia transactions use gas? How do you power transactions then?
Serge,
Main feature of gas in Ethereum is to pay for transactions for miners get rewards. In our scenario Providers get rewards from dapp owners. So dapp owner pays for storing their dapp. It’s like Amazon Web Service model. Then dapp owner can monetize it in its own way.
Ellkayy,
Many developers don’t know RELL, just Solidity and SQL. Is this a barrier or threat to Chromia? Why RELL is better?
Henrik Hjelte,
Very few developers know Solidity. Do a search on github. I referred previously to stackoverflow programming language survey results. https://insights.stackoverflow.com/survey/2019#technology
If you know SQL, you learn Rell in a day.
SQL is the top 3 language here. I’d say there are millions that can easily jump to Rell.
Soldity or other blockchains, not on top 20 list even.
Rell is a hipper, nicer version of SQL that is also a “normal” programming language.
Developers like to learn new things, new languages. Otherwise we would be stuck with PHP, the DOMINANT language. Well, is it still? Seems javascript and react.js and node etc is taking over…
Moh (Binance Angel)🇳🇬,
This brings us to the end of the AMA. It’s been a pleasure being with all of you, THANK YOU. Special shout out to u/sergelubkin and u/henrik_hjelte for honouring us with their presence today❤️
Kindly follow CHROMIA on twitter and join the conversation with their community on Telegram
Twitter: https://twitter.com/Chromia
Telegram: https://t.me/hellochromia
Official Chromia Nigeria Community Channel 🇳🇬 : https://t.me/ChromiaNigeria
Website: www.chromia.com
submitted by dam30 to Teamchromia [link] [comments]

Crypt or not crypt? What to do in 2020?

The cryptocurrency market is one of the most promising at the moment.
However, the events of 2020 showed that the world is still full of unpleasant surprises that can spoil life.
All jumps caused by the coronavirus epidemic have a strong impact and make you think. But is it worth to continue working with crypto? Or maybe it's time to look in other directions?
The question "crypt or not crypt" flew in the minds of many people. Especially after the change in prices for the main cryptocurrency - Bitcoin.
However, what does 2020 prepare for us?
Many people believe that one of the most anticipated cryptocurrencies of this year should be digital yuan. They say that such a move by a financially strong China could change the balance of power in the world of cryptocurrencies.
Another important event of the year- halving the Bitcoin, and as we can see, the process of mining has become easier by 6%.
Many experts say that the crisis of altcoins will not stop. There are thousands of coins on the market now, but most do not have liquidity, have no value, and are not in demand. Most likely, gradually they will simply disappear.
Ethereum is also waiting for big changes, after which the future of the main blockchain platform for decentralized applications will be more clear.
As for Tether, Binance Coin, and other tokens, their price is determined solely by the activity of traders. Exchange tokens - it's one of the most popular coins.
As you can see, the world of cryptocurrency not only survives but also successfully adapts to new conditions.
But what about a beginner in the field of cryptocurrencies?
How to succeed and make money?
It’s worth to pay attention to new and promising cryptocurrencies.
You can protect and grow your coins due to new technologies in the process of mining.
SpaceBot is a great solution to the problem.
Everyone wants to engage in mining, but not everyone has the opportunity to do so.
The process of coin mining has become so complicated that it incurs high costs. And as an answer, a new type of cryptocurrency mining appeared - POS mining from SpaceBot.
The answer to the question "is it worth to do crypto in 2020?", Yes. However, you need to do it right!
Having coins in your account and partners in the system, you activate POS mining. The biggest advantage of such cryptocurrencies is that they generate themselves.
And the more cryptocurrencies and partners, the greater the increase in cryptocurrency productivity. This is POS mining from SpaceBot.
The system operates independently of the crisis, or whether you have a piece of powerful equipment for mining.
This year will be a year of opportunities with SpaceBot.
submitted by CryptoSpace_Bot to u/CryptoSpace_Bot [link] [comments]

Cryptocurrency technical analysis: neutral market dynamics before a powerful movement

Cryptocurrency technical analysis: neutral market dynamics before a powerful movement

Cryptocurrency technical analysis: neutral market dynamics before a powerful movement
This week, most stock market assets showed a neutral movement, which did not give investors clear signals about the need to take bull or bear positions. This trend was reflected in the cryptocurrency market. So, bitcoin continues to move below the key level of $10,000 and is unlikely to overcome it in the coming days. At the same time, it is worth noting a number of positive factors for the development of the price dynamics of crypto assets. Experts from one of the largest US banks, JPMorgan, presented a review according to which in March, bitcoin successfully passed its first stress test “mostly positive”. It also became known that the Binance crypto exchange launches quarterly BTC / USD futures contracts with leverage up to 125x, which will be available to users of the Binance Futures platform. This positive news can return to the market bulls that are waiting for signals for a successful entry.

Bitcoin

From the point of view of technical analysis, on a four-hour chart, BTC quotes are preparing for the development of a powerful movement. This is facilitated by going beyond the current consolidation between support at $9150 and resistance at $9500, in the area of which the line of the 200-day simple moving average (SMA) runs. In the future, due to reduced liquidity, traders may begin to open bearish positions provided that bitcoin drops below $9150. In this scenario, BTC can go to targets at $8760 (38.2% Fibonacci retracement) and $8330.
A deeper decline is still unlikely, because in case of growth of capitalization of the stock market, part of the funds will be directed to the cryptocurrency market. But in the future months, we can expect quotes to go above the key level of $9500, which will allow Bitcoin to rush up to the target clusters of $9900– $10,000 and further to $10,400– $10,500.

https://preview.redd.it/zk56mog26h751.png?width=700&format=png&auto=webp&s=adf137775c35da072775c21acff5ccac26c73fbd
BTC / USD chart, daily timeframe.

Ethereum

Ethereum at the moment broke support at around $233, where the 11.4% Fibonacci retracement line runs, which allowed the altcoin to reach the important mark of $220. The next target for sellers will be the consolidation of $195– $200, below which is the line of the 200-day SMA. From this area, the ether will be ready to resume the upward movement to the first target of $251, overcoming of which will be a key condition for the continued development of the upward impulse. In this case, the goals for Ethereum will be the levels of $280, $300 and $320.

https://preview.redd.it/fd3at9986h751.png?width=700&format=png&auto=webp&s=2cb20e04b3cd82649cc762f48b6760ba38d59f7e
Chart ETH / USD, daily timeframe.

Litecoin

Litecoin confidently reached the goal in the form of the upper boundary of the cluster $40– $42. However, further growth attempts are hampered by the 200-day SMA line, which is located at around $45. A strong impulse to sell can send LTC quotes down to the levels of $36 and $30.60.
However, it should be borne in mind that these marks are excellent opportunities for a set of positions for the purchase in the long term. In this case, the first target will be the level of $47.45. By the end of the year, traders will potentially be able to take profits at $52 (38.2% correctional level on the Fibonacci lines), $56.80, $60.80, $65 and $70.

https://preview.redd.it/31jo7rmf6h751.png?width=700&format=png&auto=webp&s=cf1d4fef4b8f68c97ba22bd84a56f392a030bd4f
LTC / USD chart, four hour timeframe.

Bitcoin cash

A bitcoin fork moves within the framework of the “Horizontal Channel” with borders of $200– $272. The asset is trying to gain a foothold above the level of $250 and the 200-day SMA line, which has become an important resistance for him. Going below $200 will cause BCH to drop to $170, and a break above $272 will provide an opportunity to take profits at $305, $356 and $400. Now trading Bitcoin Cash in the range of $200– $272 may bring more risk than profit, so the best strategy for conservative investors is to wait for going beyond this consolidation.

https://preview.redd.it/pjwco4ej6h751.png?width=700&format=png&auto=webp&s=8a2742d0e16e368335b485c9d135c618bc271d6d
BCH / USDT chart, four hour timeframe.

XRP

XRP further reduced volatility and went down beyond the boundaries of consolidation of $0.2050– $0.2360, which allowed to reach the target of $0.18 in the moment. Closing the daily candle below this mark will allow the bears to send the asset to $0.16 and $0.1470. However, a breakthrough of the $0.2360 level and the 200-day SMA line will allow XRP quotes to rush further to the target levels of $0.2540, $0.27, $0.2860 and $0.30.

https://preview.redd.it/0qainjxl6h751.png?width=700&format=png&auto=webp&s=057858229649d84b63611c8fdc78d67b8cb76f17
XRP / USD chart, daily timeframe.

Binance coin

Binance Coin quotes realized the forecast for the development of the downward movement in the region of the lower boundary of the region of $15.30– $16. But bears will need a lot of strength to overcome it, and if successful, they will be able to take profits at $13.80 and $11.50.
But in the long run, from these levels, the restoration of BNB quotes to the first
goals in the form of levels of $17 and $18.14 may begin. This scenario will be realized provided that an important mark of $16 is broken where the 200-day MA line passes. In the perspective of this year, whales may raise the value of the crypto asset of the Binance exchange to the goals of $19.36, $21.30 and $23.50.

https://preview.redd.it/l2devrqo6h751.png?width=700&format=png&auto=webp&s=6cff5b3c4d87de03fdd3f27074df500ac761bbb3
BNB / USDT chart, daily timeframe.
Top cryptocurrencies have recently shown a neutral trend, but it will not last long. Indeed, usually this is followed by a powerful movement of the crypto market, so traders should “fasten their seat belts” and prepare for active trading in the coming months.
submitted by Smart_Smell to Robopay [link] [comments]

COSS should do whatever it can to stay afloat

I just want to start by saying that I saw this coming around 2 years ago and posted about it here. My biggest concern that COSS never seemed to understand is that exchanges survive on TRADING VOLUME, not listing fees. Sure, listing fees are a nice bonus and in massive bull markets you can milk projects for a lot, but in bear markets nobody will pay listing fees and it is not a sustainable business model to force coins/projects to pay massive amounts to list. An exchange that relies solely on listing fees will always go under in a bear market. Ignoring Binance as an outlier that can still collect listing fees, the exchanges that are thriving now are the ones that have all the coins a person could want, like Kraken, and listed those coins because it made their exchange better for the longrun.
Meanwhile, COSS continuously tried to milk great projects like Nano for listing fees rather than listing them for the long-term benefit of the exchange. Yes, some people didn't want to trade on Coss due to the low volume on many markets, but the nail in the coffin was not having all the major popular projects listed that people wanted.
Anyway, on to the point of the post:
Coss should try to stay afloat for awhile longer. If that means dropping nearly all employees, selling the platform to a company with the funds to maintain it, anything- Coss should try to stay open and give crypto a chance. We have just endured a vicious downward spiral over multiple years and all projects are in bad shape in general.
I have seen this happen in every single crypto cycle (although this one is the most severe, due to the amount valuations rose in 2017). From 2014-2016, exchanges and crypto companies were closing left and right. Circle got rid of their bitcoin wallet and tried to compete with Venmo. And what happened? Every single one of those exchanges and companies ended up regretting it, big time. Many never were able to get back in because it was too late. It felt like crypto was dead and hopeless during that entire 3 year period - morale was just as bad as it is now.
The companies that managed to stay open through that 2014-2016 bear market (usually running at a loss for years) became GIANTS when the market flipped. Small companies like Bittrex became massive as people flooded back into the space, like they always do after huge crypto bear markets start to come to an end. People start wanting to try to buy the bottom, and the bottom starts rising...
I don't work for Coss and I don't claim to know its financial situation, so perhaps it's simply impossible for the company to continue on running without funds. Obviously they are a bit strapped for cash considering the 2nd ICO attempt and such. But I just want to say that:
It's tough to say where crypto is headed and if it will ever be successful. I think it has a great chance to "make it", but who knows. But one thing is certain - closing down now guarantees that you will 100% be excluded from any/all bull runs that might occur in the future. Staying afloat and running at absolute minimum capacity (minimum support/no new dev work, just maintenance, as the exchange works pretty well right now) will at least give COSS a chance to survive and possibly even thrive in the future again. I hope they choose the latter option.
submitted by Cryptore to CossIO [link] [comments]

[Part 2] KAVA Historical AMA Tracker! (Questions & Answers)

ATTN: These AMA questions are from Autumn 2019 - before the official launch of the Kava Mainnet, and it's fungible Kava Token.
These questions may no longer be relevant to the current Kava landscape, however, they do provide important historical background on the early origins of Kava Labs.
Please note, that there are several repeat questions/answers.

Q51:

How do you think about France in Kava market development plan?

What is your next plan to raise awareness among French about Kava?

Q52:

Why did you choose Cosmos instead of Aion, which comes with AVM built on JAVA, which can be accepted by many developers?

Will there be a possibility that one day we will be able to collateralize a privacy coin, such as Monero, on KAVA?

  • Answer: We like programming in GO, interfaces are OK for Java. Cosmos will also feature a WASM module and EVM later. The Cosmos-SDK is very flexible and it allowed us to choose our own security model. That was unique compared to other frameworks where we had to adopt the underlying blockchains. In Cosmos-SDK we can create our own blockchain.
  • Re: privacy - you can do some fun things in payment channels to make transactions more private. Such as onion routing clearing and settlement across different nodes. This can be possible in the future, but not our priority now.

Q53:

The biggest advantage of finance is the efficient allocation of resource allocation. If KAVA connects assets of multiple platforms through the interchain technology, the efficiency across the market will be improved.

But in terms of connectivity, Facebook's Libra, with its centralized giant platform, could be a big threat for the future. Of course, regulatory uncertainty still exists. KAVA wonders what big platform companies think about entering the blockchain field and how they can cope with their competition.

  • Answer: We think of Kava as a DeFi service that can integrate with wallets, exchanges, and other platforms when users want loans or stable coins for payments. We don't see competition with Libra, but we see lots of users potentially getting into crypto which will be good for the market, good for BTC, and good for Kava.

Q54:

What will you do with the money after IEO?

What is the most important markets that Kava is focusing?

What is your marketing strategy to approach those markets?

  • Answer: What will we do with the IEO money? Put it in a bank and keep building. We keep our funds safe in secure accounts that are insured. We always maintain at least 2 years runway in pure fiat to ensure we can survive in any bear market conditions and come out on top in the end.

Q55:

On mainnet, which function/feature can we expect to see on Kava since i only saw informations about its testnet?

  • Answer: mainnet will feature KAVA, staking, delegating, validator software, voting and governance / parameter changes. Following mainnet, the validators will vote to enable transactions and the CDP platform. We expect this to be towards the end of the yeaQ1 2020

Q56:

How does Kava maintain the stability of its stablecoin? Are there any opportunties for outsiders to arbitrage or any other mechanisms to maintain price stabilization?

  • Answer: Kava users deposit crypto assets as collateral and can withdraw a loan based on the amount they deposited. They must always provide more collateral than the loan is worth. When the value of the collateral drops due to market conditions, before it reaches the value of the loaned amount, the platform will auction off the crypto assets for USDX that is on the market at a discount. Holders of USDX can buy these assets at a profit. This removes USDX from the market and makes sure that the global USDX to collateral in the system remains balanced. Similar to MakerDao, 3rd parties can run "keepers" - very simple implementations which continuously monitors the Kava/USDX credit system for unsafe CDPs, and execute the liquidation function the moment they become unsafe. Keepers can also perform arbitrage on DEX/Exchanges executing trades across the Kava platform and the markets.

Q57:

Alright! So KAVA is doing DeFi right, could you explain DeFi in layman term to us.

  • Answer: Decentralized Finance. Finance is really ensuring everything about past, present, and future value of money. You need safe custody and a store of value to keep money you earned in the past safe to be used later when you need it. You need something liquid and easily tradable to be used in the present. And the trickier one is the future - people need to get loans on the assets they have or hedge against the assets they have in order to ensure they can build for a better future. That’s finance.
  • DeFi is taking all those things and making them open access and unregulated so that regardless if you were born with out an ID, if your credit score is bad, or if the government is trying to censor your actions and limit your spending - DeFi promises to give you a way to get access to the financial products you need.

Q58:

Could you please briefly explain your projects, and why you choose DeFi as a problem to solve?

  • Answer: Kava is a cross-chain DeFi platform for cryptocurrencies. Kava offers decentralized loans and stable coins for any other crypto asset such as BTC, XRP, BNB, and ATOM.
  • DeFi is the killer use case of crypto today. I think most people see this clearly now. We believe providing the basic DeFi services is the very first step that is required before blockchain technology can really become wide spread - so we started here.

Q59:

Why the name of the project KAVA?

  • Answer: We started in crypto thinking we would build banking products and we wanted a more relaxed cool name to stand out from other solutions. Turns out Kava means many things.
  • Kava = Hippopotamus in Japanese
  • Kava = crow in hindi
  • Cava = wine region in spain
  • Kava = a medicinal root you add to Tea
  • Kava = now a cross-chain DeFi platform
  • But TLDR - we liked the name and thought it sounded short and sweet.

Q60:

What do you think of the future of DeFi in this space? Will DeFi one day take over the traditional financial systems? -- any wild guess on when it might happen?

  • Answer: I think centralized solutions will always have certain advantages and DeFi will also have certain advantages.
  • But truthfully, KYC is a problem from a user experience point of view. One of the big things with DeFi is there is no need to make people go through a KYC process anymore.
  • If we imagine a world where USD Is king, or Renminbi is king, or BTC is king. DeFi has a place in all of them because open access to financial services is a basic human necessity.

Q61:

As we have known, Lending is not the only problem to solve in the whole financial areas, are you planning on going beyond lending? What other financial products are in your pipeline?

  • Answer: Thats a good #Q .
  • While we have a lot to solve to offer lending to other crypto assets - we can expand our support to non-crypto assets, to NFT tokens, and other assets.
  • We also have plans to offer derivatives and other synthetics other than USDX - such as synthetic bitcoin and Yuan. What is exciting about Kava and the oracle system run by validators is that we can leverage this infrastructure around the world to do all sort of things.
  • One of the more interesting products is creating under-collateralized loans using payment channel (layer-2 tech) of our USDX coin. Two parties can lock funds in payment channels and place bets on the price feeds from the oracles. When the funds reach a maximum threshold, the bet closes. Since a price feed is just a data set, we can have the settlement rules be multiples of the real data. In simple terms we can create 100x leverage products for the craziest of traders 😉

Q62:

Btw KAVA is a bit unique because it use Cosmos/Tendermint. While other DeFi use Ethereum , why you guys choose Cosmos?

  • Answer: Cosmos is the future. Even facebook’s Libra consensus design was just a copy of Tendermint. Kava, Binance, the Cosmos Hub and many other blockchains are built on the same Cosmos-SDK framework.
  • It’s very flexible and soon interoperable. This is a huge advantage over Ethereum. Where system’s like MakerDAO will be forced to develop in a slowly evolving chain like Ethereum and only touching Erc20 assets, Kava will be able to rapidly evolve, program in GO rather than solidity, and interoperate with chains like Binance directly.
  • We’re very excited to get BNB and BTCB onto Kava’s CDPs and to put KAVA and USDX onto the Binance DEX. This is fairly easy on Cosmos.

Q63:

I saw in KAVA deck that you guys will use USDX, is it a stable coin? How is it going to work and its relationship with KAVA token itself?

  • Answer: USDX is an algorithmically stable token pegged to the USD. USDX is the token users recieve when they get a loan from the Kava platform. USDX is collateralized or backed by crypto assets so the Kava platform should always hold more crypto value than the USDX it loans making USDX a very safe store of value even if the market crashes 10x overnight. That is what a stable coin should do.
  • USDX is special though. Natively, users can spend or trade USDX freely like other stable coins, but the important difference is that 1) USDX is free of censorship and does not require a bank or anything else. 2) USDX can be “bonded” or “staked” providing an interest bearing yield between 2-10% APR. This is substantially more than what I can even get from my bank account.

Q64:

From your point of view as KAVA team, what would be most anticipated feature in KAVA ?

  • Answer: Our CDP platform launch later this year. The first USDX will be minted then.
  • Support of BTC in the CDP smart contracts. No blockchain has supported a real decentralized custody and use of BTC with smart contracts before.

Q65:

Indonesia is one of the “developing” countries, how is DeFi can help in making a difference in those “developing” countries?

  • Answer: I can’t speak for developing countries as it’s not my expertise, but DeFi in general is trying to offer the exact same services to EVERYONE. Whether you are in San Francisco or Indonesia, the financial services you should have should be similar. The rates and fees you pay should be the same. DeFi is fair treatment and open access for everyone. That is what’s nice about having things run on a protocol.

Q66:

Last but no least, since we are doing AMA in Indonesian group, I believed our members wants to know if you are interested in going to Indonesia to expand your community and reach?

  • Answer: As I said, I have not been before! I am traveling throughout South East Asia for a lot of the year. It is one of my destinations. I hope to meet many of you while I am out there.

Q67:

Defi companies are growing at a rapid pace, but they're actually smaller than traditional financial institutions. In order for Defy to become a global trend, it must eventually acquire consumers within the traditional financial industry.

Traditional financial consumers, however, have poor technical understanding and want psychological stability through government guarantees such as deposit insurance. After all, what does KAVA think about long-term competitors as traditional financial institutions, and what long-term strategies do they have to embrace traditional financial consumers?

  • Answer: We think of financial institutions as big honey pots of potential DeFi users. For example, if Kava can offer margin lending at better rates than a bank because there is no middle men or compliance costs, users should want to use that service.
  • As crypto grows, I believe more FIs will integrate crypto assets and DeFi services. For example, in the US you cannot currently margin trade crypto as a retail user. But it could be possible for a regulated FI to integrate a lending service like KAVA without causing issues with regulators due to Kava having no counter party risk other than the user itself.

Q68:

MakerDAO is only for ethereum but Kava support multiple assets, is this only difference?

What are Kava main advantages compared to MakerDAO?

  • Answer: Kava supports multiple assets THAT are on different blockchains. Maker can only support ETH. This is a huge difference. In addtion, the role of Maker is quite likely a security token. It represents fees paid by others. Where in Kava, the token is used in security of the blockchain protocol itself. The holders of Kava have a lot at stake and need it to govern the system. Maker holders have nothing at stake.
  • I think a huge difference is that with our model being POS and based on validators with slashing if they don't participate our governance participation and management will be much more effective than MakerDao.

Q69:

Ticket claim for KAVA Launchpad is comming around the corner. This maybe last IEO ticket claim of this year. With this hype and expectation of investors/traders, do you think KAVA will be a big boom to end this year with happy tears?

If someone wants to manipulate Governance function of KAVA by changing voting result by possessing many Validators Node through buying over 51% KAVA of market, what will KAVA team do? Do you think Emergency Shutdown(Maker has this) can be considerd as a solution?

How will USDX be minted and backed on KAVA platform? If its based on uses crypto collateral, how will KAVA team make it stable since the inflation of crypto price?

  • Answer: I believe Kava to be underpriced currently, especially compared to maker which is 10x the value and serving ETH which is much smaller market than ours.
  • But I cannot tell you with certain if Kava will boom or bust - only the market can decide that. As with all speculative assets, do your homework and trade at your own risk. We here at kava are very LONG Kava, but we are biased 😉

Q70:

Stablecoin is the word that I heard everyday, so do you have any plans to release wallet for stablecoin?

  • Answer: There are already wallets created for Kava that can hold our tokens 😉

Q71:

My first question is: Why do traders choose to use KAVA instead of margin on exchanges?

My second #Q is: What happens whenKAVA doesn't have enough cash to loan out?

  • Answer: Traders who cannot get passed KYC can use Kava. Traders who want better rates than exchanges can use Kava. If regulators like in the US prevent margin trading, Kava is a great solution.
  • Kava creates USDX out of thin air when users withdraw loans. It will only create Kava is the user locks a great value of crypto in the system to back it. When the USDX loan is repaid, it is destroyed. In this way, Kava can scale however big it wants - it will never run out of cash.

Q72:

i heard as you said before in San Fransisco, Silicon Valley. what is the relationship about Silicon Valley and KAVA? and what will KAVA done in this Q1 ?

  • Answer: I am born and raised in Silicon Valley. I am blessed to have grown up in this area where lots of tech innovation is. However, I am the only one at Kava that lives here full time. The others on my team are in the Cayman Islands and Cambridge.
  • San Francisco is a hub for the largest crypto projects - Ripple, Coinbase, Stellar, etc. It's a great place to network with founders and feel inspired to do big things. It is not the best weather here, but the people are focused and extremely helpful if they can be if you aim to do big things.

Q73:

With regard to minting new USDX, is there any potential chance to against Global financial law? Likewise USDT, issuing money should guarantee deposit of real collateral as I have known.

  • Answer: USDX is debt. It is not a guarantee, but the protocol's rules state it must have more crypto assets behind it than the # of USDX issued. In this way, rules are better than guarantees. Tether guaranteed 1:1 USD, it turned out not to be true because their funds were seized by regulators. That is impossible in the case of Kava.

Q74:

What is the uniqueness of KAVA project that cannot be found in other project that´s been released before?

  • Answer: Cross-chain is unique for us. But most unique is our partners and validator group that is launching our blockchain. We have incredible partners that support our work including Ripple, Cosmos, Arrington, Hashkey, SNZ, Lemniscap, etc.

Q75:

KAVA was initially planned to launch on Ripple network but later switched to Cosmos Tindermint Core. What is that something you see in Tindermint Core that is not available anywhere.

  • Answer: We did not plan to launch on ripple and did not launch on "Tinder"-mint. I have a fiance - she would be quite mad.
  • We did however use the Cosmos SDK - a tool set, to build our blockchain that features tendermint consensus.
  • Tendermint is just the consensus so I assume you mean the SDK. The SDK is very much "choose your own adventure" you can build anything and design all the spec of your blockchain easily. In this way you choose the tradeoffs that make the most sense for your special application/network

Q76:

How much portion of USDX is backed from crypto/fiat money ...& please mention why any trader, hodler will prefer USDX over other stable coins?

What are the biggest challenges you expect to face and how do you plan to overcome these challenges?

  • Answer: 150% of USDX or more is backed by crypto. Traders will use USDX because it offers a savings rate. This rate allows traders heding bitcoin or other assets to not only store value, but earn a return.

Q77:

What do you think about creating liquidity for the Kava project?

  • Answer: It's the biggest challenge. My hope is the savings rate USDX offers will give it natural organic demand over existing stable coins. It will definitely be a large BD process to get USDX listed and used worldwide.
  • We work with some of the worlds best market makers to seed liquidity today. But we will need organic demand in the long-term

Q78:

So many IEO projects consistently drop in price after listing. Whats different with KAVA, what are some special highlights?

  • Answer: Why is Kava based on Cosmos? Based on what considerations?

Q79:

How do you see the chinese language community? How do you view the opportunities for growth in the chinese community?

  • Answer: You will be soon listing on Binance, what are your plans on the business side after listing? In one years time, what are your thoughts on where Kava's development will be?

Q80:

If we take a look at all the different types of DeFi products/apps out there, including decentralized exchanges, stablecoins, atomic swaps, insurance products, lending platforms, trade financing platforms, custodial platforms, crowd investment platforms, etc, nearly cover all the important areas of traditional finance.

In this age of all these different platforms taking hold, where does Kava see itself appealing to its app developers, users, investors?

  • Answer: What does Kava do? What can a normal user (of crypto) achieve by using KAVA?

Q81:

How does Kava maintain the stability of its stablecoin? Are there any opportunities for outsiders to arbitrage or any other mechanisms to maintain price stabilization

  • Answer: What is the reason for the IEO price reaching 6x the first round private sale price? How did you come about to reaching this valuation?

Q82:

What would you be able to do more for Russian-speaking communities and regions?

  • Answer: one thing to keep in mind is that yes, we do have limitations and regulations to follow when it comes to certain countries and we will adhere to those regulations in hopes of proving ourselves to be a thoughtful and long-term solution. while we may not directly work with some countries, we hope that communities there can understand that we're here focused on being sustainable rather than another project around shorter-term gains.
  • for myself, I'm actually belarusian myself so I absolutely see the value of working in the CIS/Russian-speaking regions. we'll continue to do AMAs, interviews, and always engage with Russian-speaking communities to better understand what the #Q s, concerns, and thoughts.
  • If there's anything else we can do in this region and with the @gagarin_ico communities, please let us know!

Q83:

What are your major goals to archive in the next 3-4 years? Where can we KAVA ecosystem in this period? What are your plans to expand and gain more adoption?

Do you guys feel satisfied by seeing your progresses and achievements till now, when you look back to the day when you have started this project?

  • Answer: We want to really build out great DeFi products for the masses. I really believe that DeFi will be a major force to allow much more mass adoption for crypto over the coming years. In the sorter term, we want to push out our blockchain and build on top of that our CDP platform, which allows users to trustlessly put collateral onto the Kava blockchain, and receive a loan in USDX that will be also trustlessly administered.
  • We will then build out more complex products and financial derivatives for crypto users and traders. We have barely scratched the surface in what we can do with DeFi so I can't predict the future, but we want to build products that are pegged to BTC values so that traders have more leverage purely in crypto.

Q84:

Which one of your milestone do you think was difficult and which was the encouragement that courages you to achieve it?

What were the Minimum and Maximum limit of KAVA tokens that one can be able to STAKE after the Mainnet launch ? And What will be the percentage of reward one gets and will it in future ?

  • Answer: Good #Q ! Well we've been working on open source cross-chain technologies for a number of years and honestly it can be a pain. I think the Cosmos SDK made it significantly easier to implement the features that we wanted into the software.
  • I think the largest challenges for Kava are not software based but in market adoption. Makerdao is a great project and they have spearheaded a lot of the work in the lending field. Hopefully Kava can be a very meaningful contributor as well

Q85:

What if someone fails to repay the debt? Is that KAVA is taking collateral system to enterprise level & if so, what's the plan? How secure KAVA is to safely handle the collateral tokens?

  • Answer: These CDPs or "collateral debt positions" are always over-collateralized, which means you have to have more asset locked up in the bucket than you can draw from the bucket. The system leaves a margin when the collateral is 'called' to be able to sell off. If the asset cannot be fully redeemed KAVA is minted to cover the balance. Hence KAVA is a 'lender of last resort". This is why its important that we select good initially assets to support 👍

Q86:

I am very impressed with your voting method, how does it work? Whether users can vote to change things in the platform, are you a programmer with filters to decide what can be voted on and what is not possible?

  • Answer: Thanks. A lot of this was pioneered with the Tendermint team. Basically voting is entirely open and asynchronous, meaning anyone can submit a proposal to be voted on. All the project in the Cosmos ecosystem are working diligently to expand the space of variable or features that can be modified via this governance method in protocol. For example, we were the first to enable transactions directly via governance in our Testnet-2000!

Q87:

Where does the interest rate come from for holding USDX specifically & technically?

  • Answer: Great #Q ! Just like in MakerDAO, lenders of collateral (e.g. BTC, BNB) pay an annual interest rate to borrow USDX. A portion of that interest rate accretes to holders of KAVA, the rest we can apply a 'carrot' for users to adopt USDX. In short, Savings rate is loan interest rate less 'rents' collected from KAVA holders

Q88:

As far as I understand it KaVa is used both as a staking token and as collateral for Kava stablecoins (UsDX) .Can you talk a bit about the stability mechanism? Can other forms of collateral be used to create Kava stablecoins (a la Multi-Collateral Dai)?

  • Answer: KAVA will not be used as a collateral type in the CDPs. Collateral types will be assets exogenous to the system, like BTC and BNB. Of course BTC and BNB's value fluctuates. To make USDX not fluctate we ensure there is always more BTC or BNB in the CDP bucket than 'stable' USDX. Therefore BTC could increase or decrease a lot, as long as its less than the 'stable' debt of USDX that you have drawn, the system is healthy and functional 👌

Q89:

As far as I know, KAVA had 150 Validators in the test. Why do you have so much. Which conditions are your team based on to choose / invite them to stay decentralized, important for a Defi platform like KAVA?

  • Answer: KAVA mainnet will launch with a cap of 100 validators. We want as many validators as possible. The reason? What if KAVA was run by just you and me. Well that works if people trust us, but its pretty for us to collude and act maliciously. Its harder for 100 people to collude -- its still possible, but harder. And so we put a lot of effort in to promoting a healthy and large validator community, and empowering them to grow their stake in the system

Q90:

As a developer, which program languages can i use in kava core smart contracts?

2How secure your fully on-chain liquidity protocol & What's is a core Smart Contract ?can you briefly explain.

  • Answer: Yay developers! 🤓 The Cosmos SDK is currently written in Golang. So thats a good start. What other language would you like to work in?

Q91:

What do you think of DEFI in the Blockchain space?

DeFi brings many benefits to users, but conflicts of interests with the Bank. What is the solution of kava?

  • Answer: Defi to me is offering financial primates, the supplies of which are spreadout amongst many participants, as opposed to few. People offer loans on BTC today. Kava's goal is to maximize the amount of counterparties to any loan, thereby 'socializing' the returns on any activiely used financial product

Q92:

What is the crucial thing, in your opinion,that would increase adoption of KAVA and possibly the rest of crypto. What’s the KAVA economic model and how will it is architecture ensure scarcity of the token and help to growth token price?

Can you tell me more about the new technology that combines the benefits and interactive functions of Cosmos with the DeFi applications you have built?

  • Answer: Principly what I believe is 'new' about the KAVA tech stack is that we are building a standalone piece of software that treats other network techologies as 'first class citizens'. This means from the ground up our design is mean to easily incorporate and work with other software. A lot of blockchain is a story of "everyone will use my software, because its the best". Kava Labs worked for years against this view while bringing open Interledger to market.

Q93:

As Per Kava website ! $KAVA was done many partnerships with Big project like Ripple, Cosmos, TenderMint, Hashkey, etc ! So, whats the major reason and benefits of these partnerships to kava project?

Kava Project have their own Mainnet Blockchain So, whats the main work of Cosmos Blockchain in Kava ? Is Kava projects is on Both mainnet and Cosmos OR Kava is just using the Cosmos Blockchain services?

  • Answer: Working together. Pooling resources and talent to make something bigger! Crypto is still a little fish in a huge ocean of financial services. Kava Labs has always had an eye for inclusivity. Grow the pie!

Q94:

I have been too involved in KAVA's AMA, I think I know all about your technology.I want to ask a successful person like you why come with cryptocurrencies and blockchain, with talent. There are many other areas for you to choose, so why are you targeting such a risky market?

  • Answer: Successful ay? hehe. Depends how you define success and what your goals are. I love delivering products to users. Crypto has some fantastic users, and there is still sooo much to be built. I think KAVA has a lot of promise, but there is still so much work to be done and I hope users like you all become producers some day as well

Q95:

What's the most critical and innovative point of KAVA to ensure users that it is the best under DeFi niche?

How can you compete MakerDAO which has done good number of business with recent market! If I hold KAVA tokens how KAVA leverage the tokens value and make it moon for me? 🙈

  • Answer: "IF" you hold KAVA tokens now? 😂 Again I think this a markets concern. To the extend that users on other chains begin to trust KAVA brand for loan issuance, and we get some solid adoption of USDX I think we're in a good spot. I would say a benefit of KAVA is that we are FOCUSED. We're not trying to be everything for everyone. This is lending, quite simply, for the large market cap coins -- and that's hard enough

Q96:

Why KAVA needs to create it's own stable coin, whereas there are are many other options available in the market? Is that crypto tokens can be stable!!?

  • Answer: Yeah there are a lot of USD backed stable coins that is true. Indeed we have looked around with working together with a number of them. The difference with USDX (and DAI) is that its crypto-collateral backed. Doesnt mean we won't work with others in the future 😉

Q97:

Processing fees on loans we need to pay in kava or usdx?

Which types of success you've been seen in testnet? Why on Nov 5th you've planned to launch mainnet? How many testnet was processed in the past?

  • Answer: Three major testnets with some minor iterations therein. Testnet-3000's software was pinned to KAVA mainnet software. That testnet is looking good which is a good indicator for smooth sailing on mainnet launch, we'll see 🤞

Q98:

DeFi is a hot niche when it comes to crypto/blockchain project! Most of the projects are developing aiming DeFi, How KAVA is looking to contribute in DeFi ecosystem? What will be the approach of KAVA to systemize & increase adoptability?

  • Answer: DeFi is big. Mostly on Ethereum, which is great! KAVA is for non-ethereum networks 😇

Q99:

What is the main reason that you think that Cosmos-based Kava zone will present a new validator opportunity :- a complex and multi-faceted governance system that allows differentiation?

  • Answer: Validator #Q , nice. I believe its important for validators to be able to distiguish there service in multiple ways, not just on security (otherwise they will be treated as a commodity). KAVA present an opportunity for validators to distiguish themselves on the basis of proper governance of system parameters on behalf of their delegating constituents. KAVA is a "lender of last resort", so delegating to a sophisticated validator could lead to better results beyond security.

Q100:

How is kavas tendermint better than other defi consensus especially with the introduction of etheruem 2.0 which many believe will be better than all others - considering kavas association with ripple, is it possible to foresee defi loans from crypto to fiat ?

Maybe kava partnership with centralised banks?

  • Answer: IDK about that. But we will be working closely with the great folks over at Ripple, thats for sure!

Q101:

Adoption is one of the important factor that all sustainable blockchain projects should focus to be more attractive in the invertors' eyes.

Can you tell me what KAVA has done and plan to do to achieve Adoption in the reality, real use cases, our real society?

  • Answer: Bitcoin is real!? I'm continuously impressed by the demand and size of that network. Help us capture that demand! Really, if we can I think the future looks bright for KAVA!
submitted by Kava_Mod to KavaUSDX [link] [comments]

[Part 1] KAVA Historical AMA Tracker! (Questions & Answers)

ATTN: These AMA questions are from Autumn 2019 - before the official launch of the Kava Mainnet, and it's fungible Kava Token.
These questions may no longer be relevant to the current Kava landscape, however, they do provide important historical background on the early origins of Kava Labs.
Please note, that there are several repeat questions/answers.

Q1:

Kava is a decentralized DEFI project, why did you implement the countries restrictions to run the node? Will there be such restrictions by the time of the mainnet?

Q2:

According to the project description it has been indicated that staking reward (in KAVA tokens) varies from 3 to 20% per annum. But how will you fight with inflation?

We all know how altcoins prices are falling, and their bottom is not visible. And in fact, we can get an increase in the number of tokens for staking, but not an increase in the price of the token itself and become a long-term investor.

  • Answer: Kava is both inflationary with block rewards, but deflationary when we burn CDP fees. Only stakers who bond their Kava receive inflationary rewards - users and traders on exchanges do not get this. In this way, rewards are inflated, but given to stakers and removed value from the traders who are speculating like a tax. The Deflationary structure of fees should help counterbalance the price drops from inflation if any. In the long-term as more CDPs are used, Kava should be a deflationary asset by design if all things go well

Q3:

In your allocation it is indicated that 28.48% of the tokens are in the "Token treasury" - where will these tokens be directed?

  • Answer: Investors in financing rounds prior to the IEO have entered into long-term lock-up agreements in-line with their belief in Kava’s exciting long-term growth potential and to allow the projects token price to find stability. Following the IEO, the only tokens in circulation will be those sold through the IEO on Binance and the initial Treasury tokens released.
  • No private sale investor tokens are in circulation until the initial release at the end of Q1 2020 and then gradually over the [36] months The initial Treasury tokens in circulation will be used for a mixture of ecosystem grants, the expenses associated with the IEO as well as initial market making requirements as is typical with a listing of this size. Kava remains well financed to execute our roadmap following the IEO and do not envisage any need for any material financings or token sales for the foreseeable future.

Q4:

Such a platform (with loans and stable coins) is just the beginning since these aspects are a small part of many Defi components. Will your team have a plan to implement other functions, such as derivatives, the dex platform once the platform is successfully launched?

  • Answer: We believe Kava is the foundation for many future defi products. We need stable coins, oracles, and other infrastructure first that Kava provides. Once we have that, we can apply these to derivatives and other synthetics more easily. For example, we can use the price feeds and USDX to enable users to place 100x leverage bets with each other. If they both lock funds into payment channels, then they can use a smart contract based on the price feed to do the 100x trade/bet automatically without counter party risk. In this way, Kava can expand its financial product offerings far beyond loans and stable coins in the future.

Q5:

There are several options for using USDX on the KAVA platform, one of which is Margin Trading / Leverage. Is this a selection function or a compulsory function? Wondering since there are some investors who don`t like margin. What is the level of leverage and how does a CDP auction work?

  • Answer: This is a good #Q . Kava simply provides loans to users in USDX stable coins. What the users do is completely up to them. They can use the loans for everyday payments if they like. Leverage and hedging are just the main use cases we foresee - there are many ways people can use the CDP platform and USDX.

Q6:

Most credit platforms do not work well in the current market. What will you do to attract more people to use your platform and the services you provide? Thank you

  • Answer: Most credit platforms do not work well in the current market? I think that isn't correct at least for DeFi. Even in the bear market, MakerDao and Compound saw good user growth. Regardless, our efforts at Kava to build the market are fairly product and BD focused. 1) we build more integrations of assets and expand financial services to attract new communities and users. 2) we focus on building partnerships with high quality teams to promote and build Kava's core user base. Kava is just the developer. Our great partners like Ripple, Stakewith.Us, P2P, Binance - they have the real users that demand Kava. They are like our system integrators that package Kava up nicely and present it to their users. In order to grow, we need to deepen our partnerships and bring in new ones around the world.

Q7:

KAVA functions as a reserve currency in situations where the system is undercollateralized. In such cases new KAVA is minted and used to buy USDX off the market until USDX becomes safely overcollateralized.

Meaning, there will be no max supply of KAVA?

  • Answer: Yes, there is no max supply of Kava.

Q8:

Why Kava?

  • Answer: ...because people are long BTC and the best way to go long BTC without giving up custody is Kava's platform. Because it is MakerDao for bitcoin. Bitcoin has a 10x market cap of ETH and Maker is 10x the size of Kava. I think we're pretty undervalued right now.

Q9:

How do you plan to make liquidity in Kava?

  • Answer: Working with Binance for the IEO and as the first exchange for KAVA to trade on will be a huge boost in increasing the liquidity of trading KAVA.

Q10:

Most crypto investors or crypto users prefer easy transaction and low fees, what can we expect from KAVA about this?

  • Answer: Transaction fees are very low and confirm if seconds. The user experience is quite good on Tendermint-based blockchains.

Q11:

How do I become a note validator on KavA?

Q12:

It is great to know that KAVA is the first DEFI-supported project sponsored by Binance Launchpad, do you think this is the meaning that CZ brings: Opening the DEFI era, as a leader, you feel like how ?

  • Answer: We are the first DeFi platform that Launchpad has supported. We are a very strategic blockchain for major crypto like BNB. Kava's platform will bring more utility to the users of BNB and the Binance DEX. It feels good of course to have validation from the biggest players in the space like Cosmos, Ripple, CZ/Binance, etc.

Q13:

Since decentralized finance applications is already dominating, how do you intend to surpass those leading in the market?

  • Answer: The leaders are only addressing ethereum. BTC, XRP, BNB, ATOM is a much larger set to go after that current players cannot.

Q14:

What does Ripple play in the Kava's ecosystem, since Ripple is like a top tier company and it’s impressive that you are partnered with them?

  • Answer: Ripple is an equity investor in Kava and a big supporter of our work in cross-chain settlement research and implementations. Ripple's XRP is a great asset in terms of users and liquidity that the Kava platform can use. In addition, Ripple's money service business customers are asking for a stable coin for remittances to avoid the currency heading risk that XRP presents. Ripple will not use USDC or other stable coins, but they are open to using USDX as it can be XRP-backed.

Q15:

Considering the connectivity, Libra could be the biggest competitor if KAVA leverages interchain for efficiency.

  • Answer: With regard to USDX, it is important to understand the users interacting with the Kava blockchain have no counterparty that people could go after for legal actions. A user getting a USDX loan has no counterparty. The software holds the collateral and creates the loan. The only laws that would apply are to the very users that are using the system.

Q16:

Wonder how KAVA will compete with the tech giants

  • Answer: Libra is running into extreme issues with the US Senate and regulators. Even the G7-G20 groups are worried. Its important to understand that Libra is effectively a permissioned system. Only big companies that law makers can go after are able to run nodes. In Kava, nodes can be run by anyway and our nodes are based all over the world. It's incredibly hard for a law maker to take down Kava because they would need to find and legally enforce hundreds of business in different jurisdictions to comply. We have an advantage in this way over the larger projects like Libra or Clayton.

Q17:

In long-term, what's the strategy that KAVA has for covering the traditional finance users as well? Especially regarding the "stability"

  • Answer: Technical risk is unavoidable for DeFi. Only time will tell if a system is trustworthy and its never 100% that it will not fail or be hacked. This is true with banks and other financial systems as well. I think for DeFi, the technical risk needs to be priced in to the expected returns to compensate the market. DeFi does have a better user experience - requiring no credit score, identity, or KYC over centralized solutions.
  • With our multi-collateral CDP system, even with it overcollateralized, people can get up to 3x leverage on assets. Take 100 USD in BTC, get a USDX loan for 66 USDX, then buy $66 BTC and do another loan - you can do this with a program to get 3x leverage with the same risk profile. This is enough for most people.
  • However, it will be possible once we have Kava's CDP platform to extend it into products that offer undercollateralized financial products. For example, if USER 1 + USER 2 use payment channels to lock up their USDX, they can use Kava's price feeds to place bets between each other using their locked assets. They can bet that for every $1 BTC/USD moves, the other party owes 3x. In this way we can even do 100x leverage or 1000x leverage and create very fun products for people to trade with. Importantly, even in places where margin trading is regulated and forbidden, Kava's platform will remain open access and available.

Q18:

In long-term, what's the strategy that KAVA has for covering the traditional finance users as well? Especially regarding the "stability"

  • Answer: Kava believes that stable coins should be backed not just by crypto or fiat, but any widely used, highly liquid asset. We think in the future the best stablecoin would be backed by a basket of very stable currencies that include crypto and fiat or whatever the market demands.

Q19:

Compound, maker they're trying to increase their size via the competitive interests rates. THough it shows good return in terms of growth rate, still it's for short-term. Wonder other than financial advantage, KAVA has more for the users' needs?

  • Answer: Robert, the CEO of Compound is an investor and advisor to Kava. We think what Compound does with money markets is amazing and hope to integrate when they support more than just Ethereum assets. Kava's advantage vs others is to provide basic DeFi services like returns on crypto and stable coins today when no other platform offers that. Many platforms support ETH, but no platform can support BTC, XRP, BNB, and ATOM in a decentralized way without requiring centralized custody of these assets.

Q20:

The vast majority of the cryptocurrency community's priorities is symbolic pricing. When prices rise, the community rejoices and grows. When they fall, many people begin to cast in a negative way. How will KAVA solve the negative problem when the price goes down? What is your plan to strengthen and develop the community to persuade more people to look at the product than the price?

  • Answer: We believe price is an important factor for faith in the market. One of Kava's key initiatives was selecting only long-term partners that are willing to work with kava for 2 years. That is why even after 6 months, 0 private investor or kava team tokens will be liquid on the market.
  • We believe not in fast pumps and then dumps that destroy faith, but rather we try and operate the best we can for long-term sustainable growth over time. It's always hard to control factors in the market, and some factors are out of our control such as BTC price correlations, etc - however, we treat this like a public company stock - we want long-term growth of Kava and try to make sure our whole community of Kava holders is aligned with that the best we can.

Q21:

Do you have any plans to attract non-crypto investors to Kava and how? What are the measures to increase awareness of kava in non-crypto space?

  • Answer: We are 100% focused on crypto, not the general market. We solve the problems of crypto traders and investors - not the average grandma who needs a payment solution. Kava is geared for decentralized leverage and hedging.

Q22:

Adoption is crucial for all projects and crypto companies, what strategy are you gonna use/follow or u are now following to get Kava adopted and used by many people all over the world?

Revenue is an important aspect for all projects in order to survive and keep the project/company up and running for long term, what are the ways that Kava generates profits/revenue and what is its revenue model?

  • Answer: We have already partnered with several large exchanges, long-term VCs, and large projects like Ripple and Cosmos. These are key ways for us to grow our community. As we build support for more assets, we plan to promote Kava's services to those new communities of traders.
  • Kava generates revenue as more people use the platform. As the platform is used, KAVA tokens are burned when users pay stability fees. This deflates the total supply of Kava and should in most cases give rise to the value of KAVA like a stock-buyback in the public markets.

Q23:

In order to be success in Loan project of Cryptocurrency, I think marketing is very important to make people using this service without any registration. What is main strategy for marketing?

  • Answer: Our main strategy is to build a great experience and offer products that are not available to communities with demand. Currently no DeFi products can serve BTC users for example. Centralized exchanges can, but nothing truly trustless. Kava's platform can finally give the vast audiences of BTC, BNB, and ATOM holders access to core DeFi services they cannot get on their own due to the smart contract limitations of those platforms.

Q24:

Currently, some project have policies for their ambassadors to create a contribution and attract recognition for the project! So the KAVA team plans to implement policies and incentives for KAVA ambassadors?

  • Answer: Yes, we will be creating a KAVA ambassador program and releasing that soon. Please follow our social media channels to learn about it in the coming weeks.

Q25:

Currently there are so many KAVA tokens sold on exchanges, why is this happening while KAVA is going to IEO on Binance? Are those KAVA codes fake or not?

  • Answer: For everyone's safety, please understand Kava tokens do not exist yet and they will only exist starting with the Binance IEO. Any other token listings or offerings of Kava are not supported by Kava Labs and I highly discourage you all from trying to get them there. It is most likely a big scam. Please only trust Binance for this.

Q26:

KAVA have two tokens, the first is called Kava - a governance and staking token; the second is called USDX - an algorithmically managed crypto-backed stable coin. What are the advantages of USDX compared to other stablecoins such as: USDT, USDC, TUSD, GUSD, ...?

  • Answer: USDX is one of the few stablecoins to be fully backed by crypto-assets. This means that we do not deal with fiat to back the value, and thus we don't have some of the issues when it comes to storing fiat funds with banks and custodians. This also makes our product fully digital and built for the future of crypto growth.

Q27:

As a CEO, does your background in Esports and Gaming industry help anything to your management and development of KAVA Labs?

  • Answer: Esports no. But having been a multi-time venture-backed foundeCEO and have gone through the start-up phase before has made creating and running a 2nd company easier. Right now Kava is still small, Fnatic had over 80 employees. It was at a larger scale. I would say developing software is much more than doing the hardware at fnaticgear.com

Q28:

Why did Kava choose to launch IEO on Binance and not other exchanges like: Kucoin, Houbi, Gate, ....?

  • Answer: Kava had a lot of interest from exchanges to partner with for IEO. We decided based on a lot of factors such as userbase, diverse exposure across multiple regions and countries, and an amazing team that provides so much insight into so many communities such as this one. Binance has been a tremendous partner and we also look forward to continuing our partnership far into the future.

Q29:

Currently if Search on coinmarketcap has 3 types of stablecoins bearing the USDX symbol (but these 3 stablecoins are no information). So, what will KAVA do to let users know that Kava's USDX is another stablecoin?

  • Answer: All these USDX have no volume or listings. We will be on Binance. I am not worried.

Q30:

In addition to the Token Allocation for Binance Launchpad, what is the Token Treasury in the Initial Circulating Supply?

  • Answer: This is controlled by Kava Labs, but with the big cash we have saved from fundraising, we see no reason why these tokens would be sold on the market. The treasury tokens are for use in grants, ecosystem growth initiatives, development, and other incentive programs to drive adoption of the platform.

Q31:

How you will compete with your competitors? Currently i don't see much but for future how you will maintain this consistency ? No doubt it is Great and Unique project, what is the main problem that #KAVA is currently facing?

  • Answer: Because our industry is just starting out, I don't like to think of them as our direct competitors. We are all working to grow the size of the pie rather than get a larger slice from a small pie. The one thing that we believe will allow us to stand apart is the community we are building. Being able to utilize our own community along with Cosmos and our other partners like Binance for the IEO, we have a strong footing to get a lot of early users onto our platform. Also, we are also focusing on growing Kava internationally particularly Asia. We hope to build our platform for an even larger userbase than just the west.

Q32:

How do you explain your project to a random person who has never heard of your project?

  • Answer: non-crypto = Kava is a lending platform for users of cryptocurrencies.
  • crypto = Kava is a cross-chain DeFi platform for loans and stablecoins backed by BTC, BNB, XRP, ATOM and other major cryptocurrencies.

Q33:

Will KAVA team have a plan on implementing DAO module on your platform since its efficiency on autonomy, decentralization and transparency?

  • Answer: All voting is already transparent on the Kava blockchain. We approved a number of proposals on our test net.

Q34:

how to use usdx token :only for your platform or you have plan to use usdx for payment ?

  • Answer: Payments is a nice use case, but demand for crypto payments is still small. We may choose to focus here later if demand for crypto payments increases. Currently it is quite small with the bulk of use remaining in trading and speculative use cases.

Q35:

Do you have plans to spread KAVA ecosystem across other continents. if yes, what are the strategies and how can I as a community member contribute to making it possible?

  • Answer: We are already across many continents - I don't think we are in antarctica yet. Africa might be light on nodes as well. I think as we grow on major exchanges like Binance, new node operators will get interested and help decentralize Kava further.

Q36:

Maker's CDP lending system is on top in this market and its Dominance is currently sitting on 64.90 % , how kava will compete will maker and compound?

  • Answer: adding assets like bitcoin which have more value and more users than ETH. It's a bigger market that Maker cannot compete with Kava in.

Q37:

Currently, the community is too concerned about the price. As prices rise, the community rejoice and grow, when falling, many people start throwing negatively. So what is KAVA's solution to getting people to focus on the project rather than the price of the token?

What is your plan to strengthen and grow the community to persuade more individuals to look at the product than the price?

  • Answer: We also share similar concerns as price and price direction is always a huge factor in the crypto industry. A lot of people of course are very short-term focused on flipping for bigger profits. One of the solutions, and what Kava has done, is to make sure that everything structured is for the long-term. So that makes sure that our investors and employees are all focused on long-term gains and growth. Locking vesting periods are part of that alignment. Another thing is that we at Kava are very transparent in our progress and development. We will be regularly posting updates within our own communities to allow our users and followers to keep up with everything we're up to. Please follow us or look at our github if you're interested!

Q38:

How did Kava get on Piexgo?

  • Answer: We did not work with Piexgo. We have not distributed tokens to any exchange other than Binance. I cannot speak to what is going on there, but I would be very wary of what is happening there.

Q39:

Why was the 1st round price so much lower than the current price

  • Answer: It is natural to worry that early investors got better pricing and could dump on the market. I can assure you that our investors are in this for the long-term. All private sale rounds signed 2 year contracts to run validators - and if they don't they forfeit their tokens. You can compare our release schedule to any other project. We have one of the most restricted circulating supply schedules of any project EVER and its because all our investors are commiting to the long-term success of the project and believe in Kava.
  • About the pricing itself - it is always a function of traction like for any start-up. When we made our public announcement about the project in June, we were only a 4 man team with just some github code. We could basically run a network with a single node, our own. Which is relatively worthless. I think our pricing of Kava at this time was justified. We were effectively a seed-stage company without a product or working network.
  • By July we made severe progress on the development side and the business side. We successful launched our first test net with the help of over 70 validator business partners around the world. We had a world-wide network of hundreds of people supporting us with people and resources at this point and the risk we would fail in launching a working product was much lower. At this point, the Kava project was valued at $25M. At this point, we had many VCs and investors asking for Kava tokens that we turned away. We only accepted validators that would help us launch the network. It was our one and only goal.
  • Fast forward to today, the IEO price simply reflects the traction and market demand for Kava. Our ecosystem is much larger than it was even a month ago. We have support from Ripple, Cosmos, and Binance amongst other large crypto projects. We have 100+ validators securing our network with very sophisticated high-availability set-ups. In addition, our ecosystem partners have built products for Kava - such as block explorers and others are working on native integrations to wallets and exchanges. Launchpad will be very big for us. Kava is a system designed to cater to crypto traders and investors and in a matter of days we distributed via Binance Launchpad and put in the hands of 130+ countries and tens of thousands of users overnight. It doesn't get more DeFi than that.

Q40:

What is the treasury used for?

  • Answer: Kava's treasury is for ecosystem growth activities.
  • Investors in financing rounds prior to the IEO have entered into long-term lock-up agreements in-line with their belief in Kava’s exciting long-term growth potential and to allow the projects token price to find stability. Following the IEO, the only tokens in circulation will be those sold through the IEO on Binance and the initial Treasury tokens released. No private sale investor tokens are in circulation until the initial release at the end of Q1 2020 and then gradually over the [36] months The initial Treasury tokens in circulation will be used for a mixture of ecosystem grants, the expenses associated with the IEO as well as initial market making requirements as is typical with a listing of this size. Kava remains well financed to execute our roadmap following the IEO and do not envisage any need for any material financings or token sales for the foreseeable future.

Q41:

Everyone have heard about the KAVA token, and read about it. But it would be great to hear your explanation about it. What is the Kava token, what is it's utility? :)

  • Answer: The Kava token plays many roles. KAVA is the native staking token of the Kava blockchain and is used for securing the network. KAVA is delegated to validators, basically professional node operators that run highly-available servers to secure the Kava blockchain. The top 100 validators by weight of staked KAVA earn block rewards that range from 3-20% APR based on the total amount staked in the network. These rewards are split between the validators and the KAVA holders.
  • When users of the platform repay their loans, they must a stability fee (a percentage of the loan) in KAVA tokens. These tokens are burned by the system, effectively deflating the total supply overtime as more users use the CDP system.
  • KAVA is also the primary token used in governance of the platform. KAVA token holders can vote on key system parameter changes and upgrades such as what assets to support, how much USDX in total can be loaned by the system, what the debt-to-collateral ratio needs to be, the stability fees, etc. KAVA holders have a very important responsibility to govern the system well.
  • Lastly, Kava functions as a "Lender of Last Resort" meaning if USDX ever gets undercollateralized because the underlying asset prices drop suddenly and the system manages it poorly, KAVA is inflated in these emergency situations and used to purchase USDX off the market until USDX reaches a state of being over collateralized again. KAVA holders have incentive to only support the good high quality assets so risk of the system is managed responsibly.

Q42:

No matter how perfect and technically thought-out a DeFi protocol is, it cannot be completely protected from any unplanned situations (such as extreme market fluctuations, some legal issues, etc.)

Ecosystem members, in particular the validators on whom KAVA relies on fundamental decision-making rights, should be prepared in advance for any "critical" scenario. Considering that, unlike the same single-collateral MakerDAO, KAVA will be a multi-collateral CDP system, this point is probably even more relevant here.

In this regard, please answer the following question: Does KAVA have a clear risk management model or strategy and how decentralized is / will it be?

  • Answer: Simialar to other CDP systems and MakerDAO we do have a system freeze function where in cases of extreme issues, we can stop the auction mechanisms and return all collateral.

Q43:

Did you know that "Kava" is translated into Ukrainian like "Coffee"? I personally do love drinking coffee. I plunge into the fantasy world. Why did you name your project "Kava" What is the story behind it? What idea / fantasy did your project originate from, which inspired you to create it?

  • Answer: Kava is coffee to you.
  • Kava is Hippopotamus to Japanese.
  • Cava is a region in Spain
  • Kava is also a root that is used in tea which makes your mouth numb.
  • Kava is also crow in Hindi.
  • Kava last but not least is a DeFi platform launching on Binance :)
  • We liked the sound of Kava it was as simple as that. It doesn't have much meaning in the USA where I am from. But it's short sweet and when we were just starting, Kava.io was available for a reasonable price

Q44:

What incentives does a lender get if a person chooses to pay with KAVA? Is there a discount on interest rates on the loan amount if you pay with KAVA? Do I have to pass the KYC procedure to apply for a small loan?

  • Answer: There is no KYC for Kava. Its an open blockchain software platform where anyone with a computer can connect to it and use it.

Q45:

Let's say, I decided to bond my cryptocurrency and got USDX stable coins. For now, it`s an unknown stable coin (let's be honest). Do you plan to add USDX to other famous exchanges? Also, you have spoken about the USDX staking and that the percentage would be higher than for other stable coins. Please be so kind to tell us what is the average annual interest rate and what are the conditions of staking?

  • Answer: Yes we have several large exchanges willing to support USDX from the start. Binance/Binance-DEX is one you should all know ;)
  • The average annual rates for USDX will depend on market conditions. The rate is actually provided by the CDP fees users pay. The system reallocates a portion of those fees to USDX users. In times when USDX use needs to grow, the rates will be higher to incentivize use. When demand is strong, we can reduce the rates.

Q46:

Why should i use and choose Kava's loan if i can use the similar margin trade on Binance?

  • Answer: If margin is available to you and you trust the exchange then you should do whatever is cheaper. For a US citizen and others, margin is often not available and if it is, only for a few asset types as collateral. Kava aims to address this and offer this to everyone.

Q47:

The IEO price is $ 0.46 while the price of the first private sale is $ 0.075. Don't you think that such price gap can negatively affect the liquidity of the token and take away the desire to buy a token on the exchange?

  • Answer: It is natural to worry that early investors got better pricing and could dump on the market. I can assure you that our investors are in this for the long-term. All private sale rounds signed 2 year contracts to run validators - and if they don't they forfeit their tokens. You can compare our release schedule to any other project. We have one of the most restricted circulating supply schedules of any project EVER and its because all our investors are commiting to the long-term success of the project and believe in Kava.
  • About the pricing itself - it is always a function of traction like for any start-up. When we made our public announcement about the project in June, we were only a 4 man team with just some github code. We could basically run a network with a single node, our own. Which is relatively worthless. I think our pricing of Kava at this time was justified. We were effectively a seed-stage company without a product or working network.
  • By July we made severe progress on the development side and the business side. We successful launched our first test net with the help of over 70 validator business partners around the world. We had a world-wide network of hundreds of people supporting us with people and resources at this point and the risk we would fail in launching a working product was much lower. At this point, the Kava project was valued at $25M. At this point, we had many VCs and investors asking for Kava tokens that we turned away. We only accepted validators that would help us launch the network. It was our one and only goal.
  • Fast forward to today, the IEO price simply reflects the traction and market demand for Kava. Our ecosystem is much larger than it was even a month ago. We have support from Ripple, Cosmos, and Binance amongst other large crypto projects. We have 100+ validators securing our network with very sophisticated high-availability set-ups. In addition, our ecosystem partners have built products for Kava - such as block explorers and others are working on native integrations to wallets and exchanges. Launchpad will be very big for us. Kava is a system designed to cater to crypto traders and investors and in a matter of days we distributed via Binance Launchpad and put in the hands of 130+ countries and tens of thousands of users overnight. It doesn't get more DeFi than that.
  • TLDR - I think KAVA is undervalued and the liquid supply of tokens is primarily from the IEO so its a safer bet than other IEOs. If the price drops, it will be from the overall market conditions or fellow IEO users not due private sale investors or team sell-offs.

Q48:

Can you introduce some information abouts KAVA Deflationary Fee Structure? With the burning mechanism, does it mean KAVA will never reach its max supply?

  • Answer: When loans are repaid, users pay a fee in Kava. This is burned. However, Kava does not have a max supply. It has a starting supply of 100M. It inflates for block rewards 3-20% APR AND it inflates when the system is at risk of under collateralization. At this time, more Kava is minted and used to purchase USDX off the market until it reaches full collateralization again.
  • TLDR: If things go well, and governance is good, Kava deflates and hopefully appreciates in value. If things go wrong, Kava holders get inflated.

Q49:

In your opinion what are advantage of decentralized finance over centralized?

  • Answer: One of the main advantages is not needing to pay the costs of regulation and compliance. Open financial software that is usable by anyone removes middle men fees and reduces the barrier for new entrants to enter and make new products. Also DeFI has an edge in terms of onboarding - to get a bank account or an exchange account you need to do lots of KYC and give private info. That takes time and is troublesome. With DeFi you just load up your funds and transact. Very fast user flows.

Q50:

Plan, KAVA how to raise capital? Kava is being supported by more than 100 business entities around the world, including major cryptocurrency investment funds like Ripple and Cosmos, so what did kava do to convince investors to join the project?

  • Answer: We have been doing crypto research and development for years. Ripple and Cosmos were partners before we even started this blockchain with Kava Labs. When we announced Kava the DeFi platform they knew us already to do good work and they liked the idea so they support us.
submitted by Kava_Mod to KavaUSDX [link] [comments]

Use a Debit Card on Binance US to Buy Bitcoin! - YouTube WIll BitCoin Survive The Regulation Storm?!?!?! Bitcoin Trading Philippines for Beginners Tutorial 2020 ... Earnings Binance [07.31.20] - Ethereum 2020 rallies as ... I’ve Changed My Mind on Binance!! BNB #1 Altcoin!? This Line Is Critical For Bitcoin + Binance Scandal BINANCE PHISHING SCAM WARNING!!! Binance Coin Skyrockets, Starbucks Coffee for Bitcoin  Hodler’s Digest Binance HACKED - Bitcoin Rally Stalled CZ Binance interview – What to expect from crypto in 2020

Litecoin a crypto that, after Bitcoin, has the most chances of being here in the next decade. There are a plethora of facts that can support this claim. It was created by Charlie Lee and it served as a test for Bitcoin back in the day. Today, this is one of the most used cryptos. It should be said that it has a lot of transactions every day and ... Binance Will Survive Any Bitcoin Bear Market: Crypto Billionaire Changpeng Zhao. February 7, 2019 MrCrypto. Billionaire Changpeng Zhao says bitcoin is the future, and that his cryptocurrency exchange Binance can survive any bear market ― no matter how brutal. Zhao also says he “definitely” wants to partner with Ripple’s xRapid cross-border payment platform, but nothing has been decided ... And can Bitcoin survive COVID-19 pandemic? That’s because it is this decade’s most valued asset and survived its first-ever crash fairly well. Bitcoin promises more than just the monetary value it represents – it is an idea. It shows what people can do when they are determined to shed the traditional financial systems and adopt a whole ... How to Earn 1000 Bitcoin on Binance. Binance took to its Twitter account around midday to ask followers if they know how to make huge wealth from the exchange without executing a single trade. The exchange inquired if having a user base of over 2,000 persons or becoming an influencer with not less than least 5,000 followers will do. Binance.US opens doors to Florida crypto traders; Welcome to Miami: Binance moves into Florida; US banks can hold your crypto for you, says federal regulator; Bitcoin Prices Did Their Own Thing In May; From retail to big sale: Bitcoin exchanges see surging growth in 2020; Congressman Stephen Lynch Supports ‘Sandbox-Like’ Crypto Pilots At ... — Binance (@binance) February 7, 2019. Changpeng Zhao: ‘Our Aim Is 10, 50, 100 Years’ In response to a question about whether Binance can survive another year of a bear market, Zhao said absolutely. In fact, Zhao says Binance ― the world’s largest crypto exchange ― will still be there in 100 years no matter what happens to the industry.

[index] [19567] [22046] [8202] [21432] [13788] [18734] [21497] [12914] [11230] [18962]

Use a Debit Card on Binance US to Buy Bitcoin! - YouTube

How to Copy and Paste Ads and MAKE $100 $500 DAILY! (Step by Step Training) - Duration: 20:18. Dan Froelke's Channel Recommended for you !!👨‍💻 SET UP A BINANCE US ACCOUNT 👩‍💻 !! https://www.binance.us/?ref=35000644 Binance US now allows you to use a Debit card to make purchases ... Learn the basics of Bitcoin Trading in Philippines for beginners. In this video I will show how to Buy and Sell or Trade btc to other altcoins. I will also s... 09:25 Binance & the Tether Cartel 11:54 Binance is Not Reducing Tether USDT Holdings 13:02 You Can't BS A BS'r: Binance Will Fail 13:48 Stop Using Binance! 14:12 Outro 📺Watch These Videos Again📺 Big announcement from Binance, they were just hacked for 7000 BTC. Take a listen. Article: https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/360028031711 Become... Users are rewarded for simply depositing and holding coins on Binance as they normally would. With staking on Binance, users can receive staking rewards all while just being a regular Binance user. This Line Is Critical For Bitcoin + Binance Scandal Altcoin Daily. Loading... Unsubscribe from Altcoin Daily? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 161K. Loading ... This episode is sponsored by TradeSanta https://bit.ly/2IUkaen This week in crypto: Jack Dorsey buys up to $10K worth of Bitcoin every week, Coinbase/Neutrin... Hard Wallets: Get A Ledger Hard Wallet For Safe Digital Asset Storage Ledger Nano Link: https://bit.ly/2pTzCyV _____ Investment Opportunities/IRA Open AN IRA With iTrustCapital.com Grow Your XRP ... Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) gives us his thoughts on where cryptocurrency markets, Bitcoin and Binance are headed in 2020. Plus he openly addresses Binance's role in the recent Steem voting ...

https://abudabi-binary-optiontrade.forexbinaryoptions.monster